Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Klassklyftorna ökar mest i Sverige

INRIKES. Antalet fattiga har fördubblats och många kommuner i Norrland förslummas eller håller på att gå i konkurs. Regeringens aktiva stöd till globalism, urbanism och desintegrationspolitik håller på att göra Sverige till Västvärldens mest splittrade land, skriver Fjällsjö Nyheter.

SR: Vänsterextremistens rasismstudie var högerextrem

”ETNORAS”. Ett storbråk har uppstått på Umeå universitet mellan rasförnekande svenska vänsterforskare och rastroende samiska vänsterforskare. Striden handlar om huruvida ras existerar, och om samer har en ”kultur” och en ”egen historia”. Om de svenska forskarna vinner kan vänsterteorin om att ”det finns inga svenskar/alla är svenskar” komma att överföras till att ”det finns inga samer/alla är samer”.

Socialdemokrater hetsar mot lågutbildade

SOSSERI. ”Knegare röstar på SD” –  det är Socialdemokraternas budskap i Luleå. Så kallade ”lågutbildade” (arbetarklassen) överger i snabb takt partiet, vars egna kärnväljare nu utgörs av arbetslösa och analfabeter.

SD är näst största parti i Norrland

VALANALYS. Fjällsjö Nyheter sammanfattar vad valresultatet innebär för Norrland.

Norrländsk politiker manar till kamp mot islamismen

VALÅR. Kristdemokraterna har tvingat den populäre norrländske KD-ledaren Göran Jonzon att lämna partiet. Detta efter att Jonzon uttalat sig kritiskt mot islamism. Samtidigt meddelas att partiledningen har fullt förtroende för den fifflande ”juristen” Caroline Szyber, som satt i system att lura skattebetalarna på pengar.

Stödet för regeringens politik minskar

OPINION. Stödet för burka i skolan har mer än fördubblats på två år, men i övrigt ser det mörkt ut för regeringens chanser att locka väljare med sina åsikter. Allt fler kvinnor hoppar av regeringens åsiktsregim och negativa uppfattningar om islam börjar överföras på andra religioner.

Polisbrist i hela Norrland

INRIKES. Det råder akut polisbrist i hela Norrland. Anledningen är bland annat svåra arbetsvillkor, låga löner och extrema politiskt tillsatta chefer få vettiga människor vill jobba för. Nu måste polisstationer hålla stängt för att det helt enkelt inte finns poliser att skicka dit, rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Kommuner vill ha “dialog” med IS-terrorister

INRIKES. Allt fler kommunledningar känner sig hotade av ”kommuninvånare med en kalasjnikov och en IS-flagga” och vill därför ”jobba med” IS-terrorister som flytt till Sverige. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Demokratiministern hyllade IS-terrorister i Umeå

FAKE NEWS. Demokratiminister Alice Bah Kuhnke försöker just nu att slussa in IS-terrorister i det svenska samhället. Som exempel på vilken bra idé det är har hon angett Umeå, där kommunen och de återvändande IS-terroristerna ska ha ett väldigt bra samarbete. Men Umeå kommun förnekar nu att några terrorister återvänt till Umeå och demokratiministern anklagas för Fake News. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

SVT kallar delar av Norrland för ”döda zoner”

MEDIA. ”Skräpytor” och ”döda zoner” är några av de nya benämningar SVT använder sig av för att beskriva Norrlands inland. Det gemensamma temat är att skapa opinion för att de gamla bondbyarna som avfolkas på grund av urbaniseringen ska fyllas på med människor ifrån Afrika och Mellanöstern. Men många vänder sig emot de nya begreppen och menar att det i själva verket rör sig om ett nykolonialt språkbruk. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Giftet i Skelleftehamn räcker till att döda mänskligheten

MILJÖ. Tillräckligt mycket arsenik, kvicksilver och bly för att döda jordens befolkning flera gånger om ska lagras under tätorten Skelleftehamn utanför Skellefteå. ”Ingenting kommer att hända” lovar Bolidens miljöexpert. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Hundratals medborgare ockuperade Sollefteå sjukus

SOLLEFTEÅ. Fjällsjö Nyheter har länge följt utvecklingen kring sjukhuskrisen i Norrland och under gårdagen valde hundratals medborgare att ockupera Sollefteå sjukhus i protest mot den planerade nedläggningen.

TV4:s journalister är våldsbejakande extremister

MEDIA. Efter att journalister på TV4 hetsat sina tittare till att mörda oppositionella vänder sig nu allt fler medborgare mot ägarna av den extrema kanalen. Det är andra gången på mindre än fyra månader som Bonnier AB:s journalister hetsar till mord på kritiker av regeringens politik. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Jämtland – mordförsöken har ökat med 300 procent

BROTT. Det har skett en kraftig ökning av antalet mordförsök i Jämtlands län. Antalen mordförsök 2016 är tre gånger så högt som medelnivån de tio senaste åren. Något har hänt, samtidigt ökar även de sexuella ofredandena kraftigt, och sexköpen har ökat med hela 600 procent i Västernorrland. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Fotbollslag ska utbildas i kulturmarxistisk “ny-samisk” kultur

KULTURMARXISM. Fotbollslag ska utbildas politiskt av vänsterextrema. Stockholmaren, samen och vänsterextremisten Maxida Märak har anlitats av Östersunds Fotbollsklubb (ÖFK). Uppdraget är bokstavligen att utbilda fotbollsspelarna politiskt så att de ska ”ta ställning för den samiska kulturen”. Men egentligen handlar det om en kulturmarxistisk ny-samisk kultur. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Krisläge på Sundsvalls sjukhus

VÅRD. Ett stort antal överbeläggningar samtidigt som sjukhuset i Sollefteå bit för bit läggs ned. Nu går sjukhuset i Sundsvall in i ”stabsläge” och ”förstärkningsläge”, vilket innebär att sjukvårdsledningen samlas och alla anställda beordras arbeta på sin lediga tid. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Statlig radio: “Folkhemmet fanns aldrig och leder dessutom till kärnvapenkrig!”

MEDIA. Allt fler unga upptäcker att Sverige var ett bättre land innan mångkulturen, under det så kallade Folkhemmet. Därför har statlig regimmedia som Sveriges Radio nu börjat med artiklar som ska förneka existensen av Folkhemmet.

Ytterligare en homovåldtäktsman får stanna i Sverige

FRÄMLINGSINVASIONEN. Tingsrätten dömde ”flyktingbarnet” till 2,5 års fängelse och utvisning för att med hjälp av misshandel ha våldtagit en 14-årig pojke analt. Nu har Fjällsjö Nyheter dock avslöjat att Hovrätten ändrar domen och låter ”barnet” stanna i Sverige.

Norrländska skolor kan tvingas bryta mot lagen för att hålla undervisning

SKOLAN. Att rekrytera lärare till landets skolor har blivit nästintill omöjligt i takt med att undervisningen politiseras allt mer. Nu tvingar lärarbristen skolor i Norrland att fjärrundervisa eleverna via Internet, trots att det är olagligt om det sker över kommungränserna. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Skulle tjäna miljontals skattepengar på “asylskepp” – nu själva på flykt från miljonskulder

FRÄMLINGSINVASIONEN. Fjällsjö Nyheter rapporterar att personerna bakom det misslyckade projektet med ”asylskeppet” Ocean Gala nu jagas av kronofogden för mångmiljonskulder.

Brott misstänks när flyktingar skulle få nybyggda hus

KORRUPTION. Fjällsjö Nyheter har skrivit om det kommunala bostadsbolaget Östersundshem och att de frångick gängse regler när de köpte ett stort antal hus för att möta ”flyktingkrisen”. Nu drar Konkurrensverket dem inför domstol och menar att köpen var olagliga.

Våldtog två pojkar i bastun – får stanna i Sverige

MÅNGKULTUREN. Fjällsjö Nyheter har skrivit om domen mot en ung afghansk man som våldtog två pojkar i bastun på ett kommunalt badhus i Härnösand. Mannen döms för detta till ungdomsvård och får dessutom stanna kvar i Sverige.  

Islamister demonstrerade i Härnösand

HÄRNÖSAND. Fjällsjö Nyheter har tidigare rapporterat om hur rasfrämlingar i Lycksele demonstrerade till stöd för terrorgrupper i Syrien. Nu kommer uppgifter från samma tidning om att ett 100-tal arga rasfrämlingar tillsammans med ortsbor i Härnösand demonstrerade till stöd för al-Qaidas ”rätt” att fortsätta ockupera Aleppo.

Bosättare demonstrerade för terrorister i Lycksele

LYCKSELE. Fjällsjö Nyheter har rapporterat om att ett femtiotal ”bosättare” (främlingar) i Lycksele under söndagens samlades för att demonstrera till stöd för terrorgrupper i Syrien.

Skolägare utnyttjar elever politiskt – samlar in pengar till terrorkopplade islamister!

ÖSTERSUND. Fjällsjö nyheter har avslöjat att skolägaren Alee Farrohi använder eleverna på sin skola i Östersund till att bland annat samla in pengar till terroristkopplade organisationer samt att hetsa mot Ryssland och Vladimir Putin.

Rekordlånga köer till operation

INRIKES. Läget har aldrig varit sämre i Sverige för medborgare som väntar på sin tur att bli opererad. Den så kallade ”vårdgarantin” garanterar nu endast 65 procent av medborgarna operation eller annan viktig vård i tid. Det är en fördubbling av antalet drabbade sedan 2012.

Nordfront börjar driva fri lokalmedia

MEDIA. Nordfront har för att försvara yttrandefriheten tagit över Fjällsjö Nyheter. Detta efter att etablerade medier börjat angripa den fristående lokaltidningen.

Fjällsjö Nyheter stängdes ner efter mediedrev – är nu online igen

NORRLAND. Regional statlig media i form av P4 Jämtland har tagit upp kampen mot Fjällsjö Nyheter – en oberoende lokal nyhetshemsida. Igår meddelade P4 att Fjällsjö Nyheter stängts ner, men redan idag är sidan återigen online.