FRÄMLINGSINVASIONEN. Tingsrätten dömde ”flyktingbarnet” till 2,5 års fängelse och utvisning för att med hjälp av misshandel ha våldtagit en 14-årig pojke analt. Nu har Fjällsjö Nyheter dock avslöjat att Hovrätten ändrar domen och låter ”barnet” stanna i Sverige.

Ännu en afghan har utövat "bacha bazi" i sitt nya "hemland".

Afghaner fortsätter att berika Norrland med ”bacha bazi”.

Ännu ett afghanskt så kallat flyktingbarn har dömts till fängelse för en homosexuell våldtäkt på ett underårigt barn. Tingsrätten dömde mannen, som låtsas vara ett flyktingbarn, till 2,5 års fängelse och utvisning för grov våldtäkt av barn. Men nu mildrar Hovrätten domen till 1,25 års fängelse och låter mannen stanna i Sverige och fortsätta att försörjas som ett föräldralöst barn.

Det var den 27 Maj 2016 i en bostad på Prästgårdsgatan i Piteå som homovåldtäkten mot barnet ägde rum. Ett så kallat flyktingbarn, som påstår sig vara just under 18 år, misshandlade och våldtog då ett riktigt flyktingbarn på sitt HVB-hem. Den våldtagna pojken hävdades då vara under 15 år och bodde för tillfället på ett annat HVB-hem.

”Hans byxor var sönderrivna och blodiga och *** gav honom ett par nya byxor. Han klädde på sig och satt sedan och grät. *** sa: Berätta inte detta för någon. Om du inget säger är det ingen som vet om vad som hänt”, skriver Tingsrätten i sin dom.

Tingsrätten konstaterade då att barnvåldtäktsmannen ljugit om sin ålder och att han egentligen är vuxen. Detta enligt både en tandmognadsbedömning samt vid ett tillfälle enligt hans egen utsago vid ett besök på Socialtjänsten. Enligt Tingsrätten är mannen mellan 20-30 år, men har trots det försörjts som ett barn av naiva svenskar.

Men trots att Hovrätten gör samma bedömning så sänks nu straffet. Anledningen är att det våldtagna flyktingbarnet även han kan ha ljugit om sin ålder, och enligt Hovrätten kan vara över 15 år. Därför räknas brottet inte som en barnvåldtäkt utan som en homosexuell våldtäkt av en vuxen man.

”Det finns vidare med hänsyn brottets karaktär och omständigheterna i övrigt skäl anta att *** kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet”, skriver Tingsrätten.

Det nu dömda flyktingbarnet dömdes också för att ha misshandlat ett annat flyktingbarn i ett bråk om frön. Det misshandlade flyktingbarnet ska ha kommit tillbaka till HVB-hemmet från sin karateträning och då funnit att barnvåldtäktsmannen stulit hans frön som han skulle äta efter träningen. När det av Piteå kommun karatetränade flyktingbarnet motsatte sig detta blev han brutalt nedslagen med knytnävsslag mot huvudet och kroppen.

Centrala Piteå har tidigare i år förvandlats till ett så kallat utsatt område, där minst 5 svenska tonårsflickor ska ha utsatts för våldtäkt eller sexuella trakasserier av flyktingbarn. Vid ett av dessa tillfällen friades en man från Afghanistan, som själv uppger att han är precis under 18 år, för ett våldtäktsförsök/sexuellt ofredande.

Vid tillfället för överfallet pratade flickan i mobiltelefon med sin pappa, som kom springande och kan ha stoppat flyktingbarnet från att våldta flickan. Pappan hotade då att döda flyktingbarnet:

— Han skrek allt han orkade: ”Försvinn, jag dödar dig”, uppger förundersökningsledaren.

Omkring hälften av svenskarna stödjer fortfarande den politik som skapat det Nya Sverige.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.

Källa:
Barnvåldtäktsman får stanna


  • Publicerad:
    2016-12-30 14:50