Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Socialdemokrat fram till nyligen anställd på RFSL döms för fyra bögvåldtäkter – i tjänsten

HOMOLOBBYN. Stockholms tingsrätt dömer en tidigare migrationskonsult till fyra års fängelse för att i tjänsten och på sitt tjänsterum ha våldtagit fyra unga män och ofredat två av dem sexuellt.

Misstänkt homogruppvåldtäkt i Stockholm

STOCKHOLM. Polisen misstänker att en ung man ska ha blivit gruppvåldtagen i en lägenhet i Gröndal i Stockholm under natten mot måndagen.

Norsk ex-minister döms för homo-utnyttjande av asylpojkar

NORGE. Den tidigare fiskeministern Svein Ludvigsen har dömts till fängelse för att ha utnyttjat tre asylsökande pojkar.

Begärs häktade för våldtäkt mot barn på boende

INRIKES. En pojke på ett boende i Sjuhärad har blivit våldtagen av två 16-åriga pojkar som även de är hemmahörande på samma boende. Nu begärs gärningsmännen häktade för barnvåldtäkt.

Ytterligare en homovåldtäktsman får stanna i Sverige

FRÄMLINGSINVASIONEN. Tingsrätten dömde ”flyktingbarnet” till 2,5 års fängelse och utvisning för att med hjälp av misshandel ha våldtagit en 14-årig pojke analt. Nu har Fjällsjö Nyheter dock avslöjat att Hovrätten ändrar domen och låter ”barnet” stanna i Sverige.

Våldtog två pojkar i bastun – får stanna i Sverige

MÅNGKULTUREN. Fjällsjö Nyheter har skrivit om domen mot en ung afghansk man som våldtog två pojkar i bastun på ett kommunalt badhus i Härnösand. Mannen döms för detta till ungdomsvård och får dessutom stanna kvar i Sverige.  

Slipper utvisning tack vare homovåldtäkt

MÅNGKULTUREN. En asylsökande främling som dömdes vid Hudiksvalls tingsrätt till fängelse för en homovåldtäkt slipper utvisning. Detta då tingsrätten anser att han i sitt hemland skulle riskera dödsstraff på grund av ”brottets homosexuella karaktär”.

Bulgarien: Droger, prostitution och homovåldtäkter i främlingsinvasionens spår

BULGARIEN. I ett nyhetsreportage från staden Harmanli i Bulgarien som nyligen laddats upp på Youtube får man en ovanligt ocensurerad bild av massinvandringens följder.

Pojke utsattes för våldtäktsförsök

VÄSTERÅS. Under fredagskvällen blev en minderårig pojke indragen i ett buskage i närheten av några fotbollsplaner i Västerås. Pojken utsattes där för ett våldtäktsförsök. Gäringsmannen eftersöks nu av polis- och hundpatruller.

Fler homoövergrepp på asylboenden

MASSINVANDRINGEN. Nu har det skett ännu ett homosexuellt övergrepp på ett asylboende i Sverige. Den här gången är det två 16-åriga främlingar som ska ha våldtagit en 12-åring.

Irakisk “flykting” våldtog 10-årig pojke på badhus – var i ett “sexuellt nödläge”

ÖSTERRIKE. I början av december förra året blev en 10-årig pojke våldtagen på ett badhus i Wien av en tjugoårig, irakisk “flykting” som förklarar sitt beteende med att han var i “sexuell nöd”.

“Flyktingbarn” åtalas för brutal gruppvåldtäkt – på pojke

TRELLEBORG. En pojke blev i september brutalt gruppvåldtagen i Maglarp utanför Trelleborg och nu åtalas tre så kallade “ensamkommande flyktingbarn” för det brutala dådet.