TRELLEBORG. En pojke blev i september brutalt gruppvåldtagen i Maglarp utanför Trelleborg och nu åtalas tre så kallade “ensamkommande flyktingbarn” för det brutala dådet.

På denna gård levde de för våldtäkt åtalade “flyktingbarnen” på skattebetalarnas pengar.

På denna gård levde de för våldtäkt åtalade “flyktingbarnen” på skattebetalarnas pengar.

Den 16 september blev en pojke i Maglarp våldtagen av tre unga män, boende på Attendo Maglarp Transit, ett hem för så kallade “ensamkommande flyktingbarn” som drivs av Malmö kommun. Männen, som uppger sig vara mellan 15 och 18 år, härstammar från Afghanistan respektive Iran och misstänktes först för grov våldtäkt mot barn. Under häktningen framkom dock att offret var över 15 år, och inte underårig som man tidigare trott, varpå rubriceringen kom att ändras till grov våldtäkt. Männen åtalas även för övergrepp i rättssak då de hotat offret till livet ifall denne skulle berätta om övergreppet.

Enligt åklagaren ska offret blivit övermannat med sparkar och slag mot både huvud och kropp, för att sedan blivit fasthållen medan de tre männen turades om att våldta honom analt. Även en fjärde person ska ha stått och beskådat gruppvåldtäkten.

Källor:
Flyktingbarn åtalas för gruppvåldtäkt mot pojke
Åtalas för grov våldtäkt
Snart åtal för våldtäkt på tonårspojke


  • Publicerad:
    2015-12-19 12:45