Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

80 afrikaner rånade och gruppvåldtog 8 kvinnor i gruva

Rånade filmteam och våldtog modellerna Polisen utreder 32 olika gruppvåldtäkter efter skräckattacken.

Gruppvåldtäkterna florerar på britternas favoritstränder

Överfölls på en bar och släpades iväg till en strand Hölls fast i sin solstol mitt på dagen – ingen såg något.

Åtalet: Fastbindning, rån och brutal gruppvåldtäkt mot thailändska

Somalier åtalas Åklagare yrkar på utvisning för en av männen efter brutal våldtäkt de anklagas för.

Färdtjänstchaufför åtalas för gruppvåldtäkt – bjöd in sina vänner

MÅNGKULTUREN. En rasfrämmande färdtjänstchaufför som körde åt Skånetrafiken och Taxisydväst står åtalad för två fall av grov våldtäkt mot en 17-årig mentalt funktionshindrad flicka. Vid båda tillfällena bjöd chauffören in vänner för att delta i övergreppen.

4 våldtäktsmän hängda i Iran

IRAN. Fyra stycken män har hängts i Iran efter att ha genomfört en brutal gruppvåldtäkt.

Tre rasfrämlingar häktade efter gruppvåldtäkt i Mariestad

MÅNGKULTUREN. Tre rasfrämlingar har häktats efter en gruppvåldtäkt i Mariestad förra helgen. Våldtäkten ska ha skett hemma hos en av de misstänkta männen.

Våldtäktsvågen fortsätter att svepa över Norrland

NORRLAND. Under de senaste veckorna har en våldtäktsvåg svept över Norrland. Under dagen greps 4 män efter att han våldtagit en kvinna i Norrbotten och ytterligare en våldtäkt utreds i närheten.

Misstänkt homogruppvåldtäkt i Stockholm

STOCKHOLM. Polisen misstänker att en ung man ska ha blivit gruppvåldtagen i en lägenhet i Gröndal i Stockholm under natten mot måndagen.

16-årig flicka gruppvåldtagen av 30 män i Israel

ISRAEL. Landets premiärminister kallar gruppvåldtäkten för ett ”brott mot mänskligheten”. Flickan har fått ökat polisskydd.

Filmade hånskrattande den omtalade Facebookvåldtäkten – nu dömd för mord på “fel” person

RÄTTSFALL. Den rasfrämling som filmade den omtalade Facebookvåldtäkten 2017 har nu dömts till 14 års fängelse för mord.

Gruppvåldtäkt i Luleå – polisen går ut med signalement

MÅNGKULTUREN. Under natten mot torsdagen blev en kvinna våldtagen av två män utomhus i Luleå. De båda männen beskrivs av polisen som mörkhyade.

Anmälde gruppvåldtäkt mot 12 judar – polisen tvingade henne ta tillbaka anmälan

MÅNGKULTUREN. En brittisk tonåring påstås ha ljugit om att hon våldtogs av tolv israeler. Cypriotisk polis skrev själva hennes bekännelse av den ”falska” anmälan. Men turen verkar vända för våldtäktsmännen.

Hovrätten sänker straffen för tre rasfrämlingar som dömts för gruppvåldtäkt

BROTT. De tre afrikanska män som dömdes i tingsrätten för att ha gruppvåldtagit och rånat en kvinna på Södermalm i Stockholm i vintras får nu sina straff sänkta av hovrätten.

Flyktingbarnet: “Om hon inte ville bli gruppvåldtagen så borde hon flytt via brandstegen!”

MÅNGKULTUREN. En sjuttonårig flicka gruppvåldtogs i december 2018 under brutala former av två ”ensamkommande” så kallade ”flyktingbarn”. De tvingade henne att först dricka stora mängder sprit innan de turades om att under skratt och glada rop våldta henne. De båda ”ensamkommande flyktingbarnen” har nu av Svea hovrätt dömts till utvisning till arabvärlden.

Tonårspojke gruppvåldtagen i Fagersta

INRIKES. En tonårig pojke i Fagersta ska ha blivit gruppvåldtagen av tre maskerade män.

18-årig kvinna gruppvåldtagen i Tyskland – tio “flyktingar” gripna

MÅNGKULTUR. En 18-årig ung kvinna gruppvåldtogs av tio personer av utländsk bakgrund efter att ha blivit nerdrogad på ett diskotek i den tyska staden Freiburg.

Efter senaste gruppvåldtäkten — asylsökande ska få mer sexundervisning

MÅNGKULTUREN. Krafttag ska tas mot rasfrämlingars beteende att gruppvåldta tyska kvinnor. Nu föreslås utökad riktad sexualkunskap för asylsökande.

Uppåt 15 rasfrämlingar gruppvåldtog ung tyska i Freiburg

MÅNGKULTUREN. Staden Freiburg i Tyskland är återigen i fokus efter en rad extrema våldsincidenter och uppges nu befinna sig ”i chock” efter en med västerländska mått extrem gruppvåldtäkt på en 18-årig tyska.

Sex män gruppvåldtog flicka i Malmberget

NORRBOTTEN. ”Psykopatiska politiker” har raserat livet för ännu en svensk flicka. Sådana åsikter uttrycks nu på Internet efter ytterligare en fruktansvärd gruppvåldtäkt, ett fenomen som nu spritt sig ända upp till Gällivare kommun.

Somalier döms för gruppvåldtäkt i Linköping

MÅNGKULTUREN. En somalier som först hade friats av tingsrätten fälldes sedan av Göta hovrätt för att ha varit med och gruppvåldtagit en ung kvinna.

Tysk man mördad av rasfrämlingar i Chemnitz när han försökte avbryta gruppvåldtäkt

FRÄMLINGSVÅLD. När en tysk man på söndagen tillsammans med två kamrater försökte hindra en grupp rasfrämlingar från att våldta en tysk kvinna attackerades de med knivar så allvarligt att mannen avled av sina skador. Mitt under en pågående stadsfest i den tyska staden Chemnitz försökte en grupp migranter från Syrien och Irak våldta en tysk kvinna. […]

HD ändrar dom i Facebookvåldtäkten – straffet förkortas

RÄTTSFALL. Högsta domstolen slog nyligen fast att det inte går att döma någon för underlåtenhet att avslöja ett brott om denne själv är åtalad för brottet eller för medhjälp till brottet. Den prejudicerande domen mildrade straffet för den rasfrämling som förra året livestreamade en våldtäkt på Facebook.

Åtalade för gruppvåldtäkt på utvecklingsstörd kvinna

MASSINVANDRINGEN. Fyra eritreaner står åtalade för att i våras ha gruppvåldtagit en utvecklingsstörd kvinna i Bromma.

Syrier dömdes för gruppvåldtäkt i Smålandsstenar

MÅNGKULTUREN. Två syrier dömdes i fredags för gruppvåldtäkten i början av april i det lilla samhället Smålandsstenar.

Hovrätten skärper straffen för gruppvåldtäktsmän i Kalmar

MASSINVANDRINGEN. Göta hovrätt förlänger både straffen och utvisningarna för de afghanska män som överföll och gruppvåldtog en småbarnsmamma i Kalmar i höstas.

Två syrier häktade för gruppvåldtäkten i Smålandsstenar

MÅNGKULTUREN. Två syrier häktades misstänkta för gruppvåldtäkten i början av april i det lilla samhället Smålandsstenar.

Nu åtalas de tre afghanerna för gruppvåldtäkten i Husby

VÅLDTÄKTSEPIDEMIN. Igår kom åtalet mot de tre afghanerna som misstänks ha våldtagit en flicka i Husby. Även en flicka under 15 år ofredades sexuellt och misshandlades vid samma tillfälle.

Två av den nya tidens “svenskar” gruppvåldtog kvinna på toalett

MÅNGKULTUREN. En ung kvinna som var kraftigt påverkad av alkohol och droger gruppvåldtogs av två 18-åriga män på toaletten i Hotell Mårtensson i Halmstad. Männen ”spankade” dessutom kvinnan och filmade delar av våldtäkten.

Två syrier höll kvinna fången i bil och våldtog henne

MASSINVANDRINGEN. Två syrier häktades misstänkta för att ha hållit en kvinna fången i en bil där de rånade, dödshotade och våldtog henne.

Juggar och araber häktade för gruppvåldtäkten i Turning torso

MÅNGKULTUREN. Fyra män med vad som verkar vara jugoslaviska och arabiska namn har häktats misstänkta för gruppvåldtäkten i byggnaden Turning torso i Malmö.

Tre somalier dömdes för våldtäkt på 13-årig flicka i Västerås

MÅNGKULTUREN. Fyra somalier våldtog en kraftigt berusad flicka i en lägenhet i Västerås. Nu döms tre av dem till sluten ungdomsvård, men ingen utvisas.

Tre afghaner häktade för gruppvåldtäkten i Husby

MÅNGKULTUREN. Tre afghanska män sitter häktade misstänka för gruppvåldtäkten på en minderårig flicka den 10 februari i Husby.

Yaser Subhi döms för våldtäkt mot barn

VÅLDTÄKTSTSUNAMIN. Den 14-åriga flickan menar att både Yaser och Thibault våldtog henne, men tingsrätten dömer bara den den förste för grov våldtäkt mot barn medan den andre frias helt.

Försök till gruppvåldtäkt i Gävle

INRIKES. En kvinna i Gävle har utsatts för ett försök till gruppvåldtäkt.

Ännu en kvinna gruppvåldtagen i Malmö

BROTT. I helgen blev ännu en kvinna gruppvåldtagen i Malmö av minst fyra personer. Polisen meddelar dock att de inte har lyckats gripa någon.  

Fem rasfrämlingar åtalas för gruppvåldtäkt i Fittja

MÅNGKULTUREN. Förra sommaren lurades en kvinna till ett område i Fittja där fler män väntade. Hon överfölls av upp till tio män och några av dem turades sedan om att våldta henne i ett trapphus. Nu åtalas tre av männen för grov våldtäkt och två av männen för medhjälp.

Flicka hotades med järnrör under gruppvåldtäkt

BROTT. En 16-årig flicka blev i juni gruppvåldtagen av en 15-åring och en 16-åring och hotades även med ett järnrör under gruppvåldtäkten. Nu har domen fallit mot de två våldtäktsmännen.

Nya uppgifter angående våldtäkterna i Östersund – minst tre rasfrämlingar inblandade

BROTT. Polisen har släppt mer uppgifter angående våldtäkterna i Östersund där två unga flickor blivit våldtagna. Bland annat har det vid det ena fallet förekommit tre olika gärningsmän som varit inblandade.

Våldtäktsvåg i Värmland – fyra personer gripna

BROTT. Under lördagskvällen samt natten till söndagen skedde tre våldtäkter i Värmland, varav en gruppvåldtäkt. Fyra personer sitter nu anhållna.

Skärpta straff för Facebookvåldtäktsmän

INRIKES. Under onsdagen meddelade Svea Hovrätt sin dom i det så kallade Facebook-målet. Samtliga av de tre män som var inblandade i den livesända våldtäkten får nu skärpta straff.