MÅNGKULTUREN. Krafttag ska tas mot rasfrämlingars beteende att gruppvåldta tyska kvinnor. Nu föreslås utökad riktad sexualkunskap för asylsökande i Tyskland.


Tysklands integrationskommissionär Annette Widmann-Mauz. Foto: Olaf Kosinsky (CC BY-SA 3.0)

En brutal gruppvåldtäkt på en ung tysk kvinna i staden Freiburg i slutet av september försatte stora delar av den tyska befolkningen i ett chockliknande tillstånd.

Nu reagerar regeringens integrationskommissionär Annette Widmann-Mauz som tillhör Angela Merkels parti CDU på det inträffade. Tyskland bör visa asylsökande invandrare att landet har ”nolltollerans” för sexövergrepp, säger hon. Därför föreslår Widmann-Mauz att regeringen ska utbilda rasfrämlingarna i sexualkunskap i verksamhet riktad specifikt till dem.

— Alla asylsökande bör få vägledande kurser om livet i Tyskland omedelbart efter ankomsten till Tyskland när de fortfarande befinner sig på mottagningscentren, säger Widmann-Mauz. Kurserna ska i synnerhet inkludera ”grundläggande sexualkunskap” som syftar till att göra det klart att ”det inte finns någon tolerans för sexövergrepp och andra våldsamma brott” i Tyskland, tillade hon.

Rasfrämlingar ska lära ut tyska värderingar
Som en del i dessa sexutbildningar ska män med invandrarbakgrund som ”redan har bott länge” i Tyskland ”göra det klart för de nyanlända” hur situationen med sexualitet och jämställdhet mellan könen i Tyskland ser ut, förklarade Widmann-Mauz. Sådana samtal ska ”om nödvändigt” föras på invandrarnas ”hemspråk”.

Widmann-Mauz uttryckte också sitt stöd för att dessa våldsförebyggande program avsiktligen ska rekrytera personal som är män med invandrarbakgrund för att förmedla de tyska värderingarna.

Mångkulturens fel
Huvudgärningsmannen bland de uppåt femton män som nyligen gruppvåldtog den tyska kvinnan i Freiburg visade sig vara återfallsförbrytare och ansågs utgöra en ”omedelbar fara” som redan hade en arresteringsorder utfärdad mot sig. Situationen föranledde förnyade protester mot Angela Merkels extrema invandringspolitik. Medborgares kommentarer på sociala medier till politiker handlade inte sällan om kritik mot regeringens ”mångkulturpolitik” som utpekas som ansvarig för dessa händelser. Widmann-Mauz hävdar nu att ”dessa förövare bör dras inför rätta och straffas hårt”, alltså efter att de har begått våldtäkter på tyskor.

— Vi har att göra med ett avskyvärt brott. Varje person som kommer till vårt land och begår sådana brott måste deporteras, sade Widmann-Mauz.

Som Nordfront rapporterade, varnade Freiburgs borgmästare Martin Horn sina medborgare efter den senaste gruppvåldtäkten för att komma med ”svepande  anklagelser” gentemot ”flyktingar” och asylsökande. Han lovade att det skulle bli ”nolltolerans” för förövarna men sade att det inträffade inte fick leda till ”förhastade fördömanden” och ”generella anklagelser” mot alla ”flyktingar”.

Som svar på detta fick han motta stora mängder arga meddelanden på sociala medier, inklusive förolämpningar och dödshot. Han kände sig till och med nödgad att radera sina Twitter- och Instagramkonton eftersom hatanstormningen blev ”ohanterlig”, berättade Horns talesman för media.


Ur nuvarande kampanjmaterial för ”flyktingar” om att ha sex och samliv med tyskar, tillgängligt på internet sedan 2016. (www.zanzu.de)

Detta är inte första gången som Tyskland tänker försöka introducera sexualkurser för ”flyktingar” och invandrare. Nordfront rapporterade för två och ett halvt år sedan om en kurs som syftade till att lära ”flyktingar” att ha sex med tyska kvinnor.

Ett av kursmomenten var att ”flyktingarna” skulle lära sig att ett nej verkligen betyder nej. De ges också en förståelse för några enkla hygienregler. Enligt ryska Russia Today har varken denna eller liknande kurser visat sig vara särskilt effektiva. Ett rapporterat exempel på motsatsen gällde en 16-årig afghan som reste till Belgien och som på sin flyktingförläggning våldtog en kvinnlig anställd bara några veckor efter att han hade gått en kurs i hur man ska bete sig mot kvinnor.

Källa:
Berlin calls for sex education for refugees after Freiburg gang rape


  • Publicerad:
    2018-11-02 12:10