TYSKLAND. Minst femhundra tyska kvinnor misstänks ha blivit utsatta för övergrepp under nyårsnatten i Köln när en organiserad arabisk sexmobb gick till attack. Imamen Sami Abu-Yusuf i Köln menar att det var kvinnornas eget fel att de sexattackerades av araberna. Orsak? De doftade parfym och var lättklädda.

imam23

Imamen Sami Abu-Yusuf. Foto: REN TV

— Det är inte så konstigt att männen ville attackera dem. Klär man sig på det sättet är det som att hälla bränsle på elden, uppger Imamen Sami Abu-Yusuf i en intervju med den ryska tv-kanalen REN TV.

Imamen, som är anställd vid Al Tawheed-moskén i Köln, hävdar vidare att det endast är de tyska kvinnornas fel att de blev sexuellt ofredade och våldtagna.

— Händelserna på nyårsafton var flickornas eget fel eftersom de var halvnakna och använde parfym, säger han.

Över tusen arabiska män tros ha samlats vid den jättelika Kölnerdomen under nyårsnatten. Förutom att avfyra raketer mot kyrkan och folkmassorna, ägnade sig araberna också åt att våldta och sexattackera tyska kvinnor. Anmälningarna rörande sexmobbarnas härjningar ökar nu stadigt. I dagsläget har de passerat 800 och 520 uppges handla om sexuella övergrepp och i minst tre fall rör det sig om fullbordade våldtäkter.

Källa:
Muslim cleric says Cologne sex attacks were the victims’ fault because they wore PERFUME


  • Publicerad:
    2016-01-21 09:35