KULTURMARXISM. Genom en nylanserad hemsida matar tyska myndigheter nyanlända utlänningar med propaganda för att få dem att rasblanda med vita.

tyskland1

Den tyska hälsomyndigheten har i samarbete med den statsfinansierade belgiska organisationen Sensoa (expertcenter för sexuell hälsa) lanserat den nya hemsidan ”Zanzu – min kropp i ord och bild”. Syftet med hemsidan påstås vara att ge nyanlända utlänningar i Tyskland ”råd om sex och sexualitet”. Men en närmare titt på innehållet avslöjar en klar agenda.

I bilderna som används för att visa sexuella handlingar syns vita män och kvinnor som rasblandar med mörkhyade invandrare. Eftersom hemsidan riktar sig till nyanlända är det ganska uppenbart vilket budskap man önskar förmedla.

Utöver detta lyfter man även fram sexuella avvikelser som homosexualitet, bisexualitet, sex med många olika partners, homoäktenskap, förhållanden med fler än en person, prostitution, transsexualitet, abort och så vidare.

prostitusjon

Under kategorin där prostitution beskrivs illustreras detta med en vit prostituerad kvinna och en vit man som kund. Handen, som håller fram en kondom, för att påpeka hur viktigt det är att skydda sig när man köper sexuella tjänster, är naturligtvis svart.

Under kategorin som avhandlar bruk av alkohol och narkotika i samband med sex varnas det inte särskilt mycket för farorna med berusningsmedel utan snarare faran med att byta sprutor. För att illustrera detta syns en vit hand som försöker ge en svart hand en spruta.

Sidan går att besöka HÄR.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.


  • Publicerad:
    2016-03-07 21:15