GENUS. Den sexualupplysande organisationen RFSU satsar stenhårt på att sexualisera små barn. Nu har RFSU i Västerås startat ett projekt där man vill lära förskolebarn om sex och sexualitet.

RFSU

På sin Facebook-sida skriver RFSU Västerås att de har ”startat ett projekt mot förskole- och skolpersonal för att informera om genus, normer och hbtq-frågor”.

Projektet går ut på att utbilda lärarna i hur man kritiserar konventionella familjekonstellationer, där det finns två föräldrar av olika kön. Man skall även utbilda lärarna i ”barns medfödda sexualitet”. Första steget i projektet planeras att tas redan i vår. På projektets Facebook-sida skriver man följande:

Leka ”familj” istället för ”mamma, pappa, barn?”. En storstädning i normativa barnsångssamlingar? Coola genusmedvetna barnböcker? En normkritisk hållning gentemot familjeskyltarna? Ett nytt tänk kring familjen där kärnfamiljen inte är norm?

RFSU har bedrivit flera liknande projekt
RFSU har tidigare bedrivit projekt där målet är att samhället ska bejaka ”barns sexualitet”. Bland annat uppges dagispersonal som deltagit i projektet ha uppmanat dagisbarn att leka sexlekar, ta på varandra och onanera.

En av de drivande i frågan om ”barns sexualitet” är RFSU:s Anna Kosztovics, som i en intervju 2010 Anna Kosztovics2menade att barn tycker det är skönt att bli sodomerade:

— Barn leker sexuella lekar med dem de tycker om. De upptäcker varandra och provar sig fram, precis som barn ska göra. Jag vet två tjejer som provade att borra varandra i rumpan med en rosa leksaksborr… Det finns ju ett hål där och det känns kanske till och med skönt!

Pedofila strömningar inom sexualundervisning och hbtq-lobbyism
Hans Olsson, som under 90-talet var anställd som informatör på riksförbundet för hbtq-lobbyism RFSL, jobbar idag som sakkunnig i sexualundervisning på RFSU.

Under samma tid som Olsson arbetade på RFSL lade flera av hans medarbetare fram och drev frågan om en underavdelning för pedofiler inom förbundet. Själv vill Olsson inte kommentera var han stod i förhållande till 90-talets debatt om pedofiler:

Det är en fråga som du får ställa till RFSL. Det var ett ombud i Stockholm som lade fram den där motionen, Olssonmedan jag som anställd inte deltog under kongressen, sade han under en tidningsintervju förra året.

När journalisten vill veta Olssons personliga inställning svarar han undvikande och vill heller inte gå in djupare på ämnet.

— Jag jobbar i dag för RFSU, och kan redogöra för vad vår organisation tycker i olika frågor. När det gäller RFSL får du vända dig till dem.

Källa:
RFSU Västerås


  • Publicerad:
    2014-01-21 18:55