KULTURMARXISM. I en krönika på sajten Nyheter24 går Bianca Meyer till hårt angrepp mot RFSU och menar att organisationen uppmuntrar till bland annat pedofili genom att ”uppmuntra barns sexuella lekar”.

Med bakgrund av RFSU Malmös projekt som går ut på att ”vara positivt inställd och uppmuntra barns sexuella lekar” går Bianca Meyer till hårt angrepp mot den kulturmarxistiska organisationen i en kortare krönika på Nyheter24 och menar att de uppmuntrar till övergrepp på barn.

Meyer börjar sin krönika genom att hävda att viss sexualundervisning för dagisbarn är okej men att det RFSU vill göra är helt förkastligt. Hon väljer att citera RFSU Malmös Anna Kosztovic och hennes syn på barns ”sexualitet”:

Föräldrar frågar mig ofta vad som är normalt och om det finns många historier att berätta. En utspelade sig i slutet av 60-talet och handlar om två sjuåringar som tävlade i ishockeyspel.

Efter varje match fick förloraren suga på vinnarens snopp. Killen som oftast vann tyckte om att vinna, mest för att han inte gillade lukten av kiss på kompisens snopp. Något annat problem än det fanns inte. Ingen av pojkarna hade kollat på porr (om någon nu undrade).

Enligt Meyer låter det hela som ett sadistiskt beteende och hon ställer sig frågan:

Att säga att man ”inte gillar lukten av kiss på snoppen” kan väl vara ett rimligt, infantilt sätt för ett barn att uttrycka att denne inte vill utföra oralsex på sin kamrat?

Vidare skriver hon att Kosztovics endast ”utgår från sina egna gränslösa, hippievärderingar” och att sjuåringar är för små för att ha samlag med varandra.

Slutligen slår hon fast att ”Vuxenvärlden ska skydda barn från övergrepp, inte uppmuntra till dem”.

RFSU är en organisation som bland annat propagerar för homosexualitet mot heterosexualitet och den traditionella kärnfamiljen som rådande familjekonstellation i samhället.

Källa:
Bianca Meyer: RFSU uppmuntrar till sexövergrepp på barn


  • Publicerad:
    2015-06-12 00:10