KULTURMARXISM. I en specialutgåva av den amerikanska tidskriften National Geographic används små barn för att normalisera transsexualitet bland unga.

transbarn

Den åtta år gamla Avery Jackson har blivit avbildad på den amerikanska tidskriften National Geographics framsida med citatet: ”Det bästa med att vara flicka är att jag inte längre måste låtsas att jag är en pojke”. Specialutgåvan av tidningen, som heter ”Gender Revolution” eller ”könsrevolution” på svenska, handlar om transsexuella barn eller ”unga människor utan könsidentitet och deras historier”.

Detta är dock inte första gången som den 8-årige pojken utnyttjas av homolobbyns agenda. Pojken användes även i en omfattande PR-kampanj i USA för att samla ihop pengar till att öppna flera ”transhus” som skulle placeras på andra sidan gatan till kyrkor tillhörande kristna grupper som är motståndare till homolobbyn.

Se bilder från kampanjen nedan:

trans2 trans3

Uppmuntring till könsdysfori och främjandet av transsexualitet hos små barn är ett regelrätt övergrepp mot barnen och kommer inte att tolereras i ett sunt nationalsocialistiskt samhälle. Ifall du vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens familjepolitik tryck HÄR.

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Källa:
Trans girl featured on the cover of National Geographic


  • Publicerad:
    2016-12-17 13:00