Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

En av hundra vuxna har tankar om könskorrigering

GENUSFLUM. En av hundra unga vuxna i Stockholms län har haft tankar om att genomföra könskorrigerande vård, enligt Stockholms Folkhälsoenkät.

Ny modetrend från Paris ska verka för att göra om män till äkta “hen-män”

KULTURMARXISM. Modeskapare från kedjan Thom Browne Menswear har tagit fram en kollektion kläder för män som ser ut som kvinnokläder i hopp om att feminisera männen ytterligare.

National Geographic förespråkar “transsexualitet” hos barn

KULTURMARXISM. I en specialutgåva av den amerikanska tidskriften National Geographic används små barn för att normalisera transsexualitet bland unga.

“Utredningar” kring könsförvirrade barn är inte tillförlitliga

SVERIGE. Andelen ungdomar som söker hjälp för könsförvirring ökar lavinartat med 100 procent per år. En av dessa ungdomar var Emma som genomgick utredning och stod i kö för ”könskorrigerande” operation. Hon ångrade sig dock i sista minuten och mår idag bra och väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen.

Amerikanska HD:s första fall rörande “transpersoners” privilegier

USA. Ett fall gällande ”transsexuella” personers privilegier tas för första gången upp i amerikanska högsta domstolen. Det hela handlar om en kvinnlig student som vill gå på killarnas toalett eftersom hon själv identifierar sig som ”pojke”.