KULTURMARXISM. I samband med Stockholm Pride proklamerar Föreningen Nordens Ungdomsförbund på sin Facebooksida att HBTQ-lobbyn lyckats knipa åt sig ytterligare förmåner i Norden under 2016, vilket de säger sig vara glada och stolta över.

På sin Facebooksida proklamerar Föreningen Nordens Ungdomsförbund (FNUF) att homolobbyn under 2016 lyckats knipa åt sig ytterligare förmåner i Norden under 2016. Som en beskrivning om FNUF kan man på förbundets officiella sida för Sverige läsa att de ”tror att ökade kontakter mellan människor skapar större möjlighet för vänskap, öppenhet och förståelse”. Under hashtaggen #stockholmpride2016 meddelar ungdomsförbundet ”stolt” att Norden under 2016 tagit ”fantastiska” steg framåt och uppmanar personer som deltagit i det dekadenta HBTQ-jippot att tagga sin paradbild med hashtaggen #wearenorden för att ”fira” det hela.

Vad som, enligt FNUF, är värt att fira är att homolobbyn i Norden under 2016 lyckats tillgodogöra sig ytterligare förmåner vilket de lyfter fram i en lista:

Några nordiska gay-nyheter 2016 som vi firar:
– Kyrkbröllop för homosexuella i Norge
– Första gayparet vigs på Grönland
– Färöarna legaliserar homo-äktenskap
– Danmark tar beslut om att sluta klassificera att vara transsexuell som en mental sjukdom
– Finland tar beslut om att registrerade partnerskap kan omvandlas till äktenskap
– Sveriges regering presenterar att transpersoner ska inkluderas i lagen om hets mot folkgrupp

Källa:
Föreningen Nordens Ungdomsförbunds officiella Facebooksida


  • Publicerad:
    2016-07-31 18:00