KULTURMARXISM. I en video som heter ”Nyårslöften för vita män” fortsätter MTV med sitt anti-vita budskap.

I en ny video som producerats av MTV News pratar avmaskuliniserade män, feminister och minoriteter ner till vita män och säger till dem vad för slags nyårslöften de bör ha för det nya året.

Den anti-vita videon, som är menad att vara humoristisk, visar sig inte vara annat än ett patetiskt försök till att förmedla kulturmarxistisk propaganda. Det anti-vita budskapet ser dock inte ut att bli särskilt bra mottaget då 98 procent av tittarna har gett videon ”tummen ner”.

Videon, som ursprungligen laddades upp för ett par dagar sedan, plockades ner under måndagen av MTV från sin Youtube-kanal efter den dåliga stämningen och alla negativa kommentarer i kommentarsfältet. Videon har dock laddats upp igen men den negativa responsen ser inte ut att avta.

TV-kanalen MTV ingår i det judiskt ägda bolaget Viacom Media Networks, tidigare kallad för MTV Networks, där ordförande är juden Doug Herzog. Viacom äger också Comedy Central, Nickelodeon, VH1 samt Paramount Pictures.

Viacom ingår i bolaget National Amusements Inc. som äga av judarna Sumner och Shari Redstone, tidigare Rothstein, son och dotter till grundaren av bolaget, Michael Redstone. Förutom Viacom äger bolaget även CBS Corporation samt 1 500 biografer i USA, Storbritannien, Ryssland och Sydamerika.

Se videon nedanför:

Källa:
MTV hetser hvite menn i ny video


  • Publicerad:
    2016-12-21 19:45