KULTURMARXISM. Ett bögpar från Stockholm kan komma att bli det första homoparet som tillåts adoptera internationellt. De båda bögarna Erik och Kalle har fått sin ansökan godkänd och kommer att hämta ett barn från Colombia som de ska bli ”pappor” till.

Homolobbyn bryter ny mark och kombinerar folkutbyte med onaturliga familjekonstellationer. Det har tidigare funnits en stark motvilja utomlands gentemot att likställa homopar med ett par bestående av man och kvinna. Nu har dock Colombia ändrat sina regler gällande adoption och menar att ”könsidentitet inte längre har någon betydelse”.

De båda bögarna Erik och Kalle ser nu sin chans att som första homopar i Sverige få rätt att hämta ett barn från Colombia som de ska bli ”pappor” till.

Det är dock inte första gången ett samkönat par adopterar internationellt men när detta skett tidigare har en eller båda i homoparet varit utlänningar och hämtat ett barn från respektive hemland vilket i juridisk mening gjort det hela till en så kallad inhemsk adoption.

Bögparet Erik och Kalle skriver följande på en blogg för sexuellt avvikande familjekonstellationer:

Biologin har aldrig varit viktig för någon av oss, och om vi skulle kunna ge ett hem, vår värme och kärlek till ett barn som verkligen behöver en stabil tillvaro, och samtidigt få ynnesten att bli föräldrar, kändes det som en dubbel vinst.

När vår ansökan väl var inskickad tog det inte mer än ett par dagar innan en handläggare från Adoptionscentrum ringde till oss och berättade att timingen för vår ansökan knappast kunde ha varit bättre. Colombia hade precis ändrat sina riktlinjer och slutat definiera ett par som en man och en kvinna, utan istället uttryckt att könsidentitet inte har någon betydelse för hur lämpligt ett par är att adoptera ett barn. Handläggaren på Adoptionscentrum ville därför så snabbt som möjligt skicka vår ansökan till Colombia, som ett första försök från Sverige.

Om sin homosexualitet och längtan efter barn skriver de blivande homopapporna följande:

Vi ska bli pappor. Vi är så innerligt glada för detta besked och vi hoppas med det här inlägget att andra blivande pappor ska förstå att det inte är omöjligt. Världen förändras och utvecklas och allt fler verkar faktiskt förstå att ett barn kan få ett varmt och tryggt hem även hos två män.

I september i år godkände myndigheterna och ett barnhem i Colombia bögarnas adoptionsansökan och nu är det därmed bara en tidsfråga innan de båda homomännen kan hämta ett barn till Sverige och kalla sig ”pappor”.

Källa:
Historiska beskedet: Kalle och Erik ska få adoptera

 

 

 


  • Publicerad:
    2016-11-03 22:00