KULTURMARXISM. Biståndsorganisationen IM har i dagarna släppt en propagandafilm för mångkulturen i samband med ett ”upprop” för att skapa ett ”bättre land”. Bland annat uppmanas svenskar att själva ”integreras” i sitt eget land och att det inte är någon idé att göra motstånd eftersom det ”finns ingen väg tillbaka”.

I dagarna släppte den svenska biståndsorganisationen Individuell människohjälp (IM) en propagandafilm som en del i ett en kampanj som man döpt till ”Det nya landet” och som ska lära svenskar att anamma det man kallar för ”ömsesidig integration”. Så här skriver IM på sin hemsida:

Det nya landet är ett upprop för att skapa ett bättre Sverige, ett land som är stolt, inkluderade och hållbart. Det är en uppmaning till såväl etablerade som nya svenskar att vi alla måste integreras. Vi ska inte längre dela upp varandra i vi och dom. Istället ska vi hitta vägar framåt, och skapa förutsättningar för att leva.

I klippet påstås det bland annat att det inte finns någon väg tillbaka från mångkulturen och att alla nu måste se ”framåt” eftersom Sverige behövs som en ”trygg plats för människor på flykt”. Vidare hävdar man att det bara är att inse att ”nya svenskar” kommer att ta plats samt att vi måste börja se det som något positivt. Klippet avslutas med ett krav på att begreppet svenskhet ska omfatta alla människor som vill omfattas av det och en uppmaning att alla måste integreras, även de som kallas för ”etablerade svenskar”.

Propagandafilmens budskap tycks dock inte ha landat särskilt väl hos publiken då det i skrivande stund har 21 likes och 488 dislikes. Kommentarerna till klippet är heller inte nådiga och många utländska kommentarer dömer ut Sverige totalt och menar att landet är mer eller mindre förlorat tack vare mångkulturen och den massiva invasionen av rasfrämlingar.

Se propagandafilmen från IM nedan:

Källa:
Det nya landet – en vision för Sverige


  • Publicerad:
    2016-09-16 12:00