Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ny kärnvapenlag ska omöjliggöra nedrustning – för alltid

Anklagar USA för att vilja utplåna landet ”Sanktionera oss i 100 år – vi ger aldrig upp.”

Folkligt motstånd mot ”pride” i Finland

 ”Allt från osakliga kommentarer till gasattacker”  Forskare: ”Flaggbränning = våld”.

Vänstern och coronarepressionen: Partiet Mod lanseras

Var dåligt gehör inom Vänsterpartiet ”Behöver inte förhålla sig till andra frågor.” 

Appen Facebook

Facebooks svarta lista över ”farliga entiteter” avslöjad

Adolf Hitler har sällskap av Henrik Palmgren Nationalsocialistisk Front står listad vid sidan om Proud Boys – och Vit Aggression.

Den amerikanska orten Swastika vägrar namnändring

KULTURREVOLUTIONEN. Fullmäktige i Black Brook, New York avslår en begäran om namnändring av ortsnamnet Swastika. Kommunordföranden förklarar att ortens grundare namngivit orten.

Europeiska kamrater: Det är dags att göra motstånd!

UPPMANING. Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist skriver om varför även icke-svenskar bör stödja Nordiska motståndsrörelsen.

Östeuropéer skeptiska till massinvandring

UTRIKES. En ny opinionsundersökning från Gallup visar att en majoritet av befolkningen i de flesta östeuropeiska länder motsätter sig utomeuropeisk invandring. Störst motstånd mot invandring finns i Ungern och Makedonien.

“Det finns ingen väg tillbaka” enligt ny propagandafilm för mångkulturen

KULTURMARXISM. Biståndsorganisationen IM har i dagarna släppt en propagandafilm för mångkulturen i samband med ett ”upprop” för att skapa ett ”bättre land”. Bland annat uppmanas svenskar att själva ”integreras” i sitt eget land och att det inte är någon idé att göra motstånd eftersom det ”finns ingen väg tillbaka”.

Fler nedtagningar av prideflaggor

SÖDERTÄLJE. Nertagningarna av prideflaggor fortsätter i Södertälje. Natten till torsdagen togs ett antal flaggor ner och minst en flagga blev nerskuren för Telge bostäder. Flaggorna utanför stadshuset är åter uppe men Telge AB som äger Telge bostäder låter hälsa att de ger upp.

Allt fler tyskar ser massinvandringen som det största hotet

TYSKLAND. En nyligt genomförd undersökning visar att det som tyskar oroar sig mest över är massinvandringen. Andelen som tycker detta har ökat kraftigt under det senaste året. Samtidigt har oron över arbetslösheten, som tidigare varit huvudbryt nummer ett, fallit som en sten på listan. En undersökning som nyligen gjorts av tyska GfK visar att hela […]

Skoterförare sköt fyrverkeripjäs mot asylboende

SOLLEFTEÅ. Någon eller några sköt igår en raket mot ett asylboende i Norrland och försvann sedan från platsen på en skoter.

Brandattentat mot brittiskt asylcenter

STORBRITANNIEN. Brittisk polis bekräftar att det första brandattentatet mot brittiska asylförläggningar nu ägt rum.

Asylboende i Tyskland beskjutet med automatvapen

TYSKLAND. I fredags kväll besköts ett asylboende i Saxony-Anhalt med skjutvapen.

Tyska demonstranter mot invandringen till polisen: “Skjut oss!”

TYSKLAND. En film på Youtube visar hur tyskar demonstrerar utanför ett asylboende som skyddas av polisen. De uppretade och desperata demonstranterna skriker att invandrarna förstör Tyskland och att polisen är förrädare som likaväl kan skjuta sitt eget folk om de ändå ska försvara invandringen.