DEKADENS. Den judiska feministen, regissören och manusförfattaren Lena Dunham har publicerat en bisarr video på sitt Twitter-konto i vilken hon talar med sin far om det faktum att vita håller på att utrotas. Udden är riktad mot vita män – och far och dotter gläds åt att de snart kan vara historia.

Judinnan Lena Dunham är känd för att sprida kulturmarxism, perversioner och hat mot vita.

Judinnan Lena Dunham är känd för att sprida kulturmarxism, perversioner och hat mot vita.

Lena Dunham, kvinnan bakom tv-serien Girls, gjorde sig ett namn för två år sedan, då hennes essäsamling ”Not that kind of girl” släpptes. I boken beskriver Dunham hur hon som sjuåring masturberade bredvid sin sex år yngre syster, rörde hennes könsorgan och ”mutade” henne med godis för att få kyssa henne. Hon påstår sig också ha blivit våldtagen när hon gick på college. Hennes beskrivning av gärningsmannen ledde till att en person kände sig felaktigt utpekad, något som fick Dunham att be på ursäkt för förväxlingen.

I onsdag publicerade hon en video på sitt Twitter-konto, i vilken hon hörs fråga sin far, Carroll Dunham, hur han känner inför det faktum att vita män håller på att utrotas.

— Nå, vita män är ett problem. Heterosexuella vita män är ett stort problem, det är ett som är säkert svarar hennes far och fortsätter:

— Men det får mig faktiskt att må ganska bra. Jag tycker att heterosexuella vita män har strulat till det tillräckligt länge. Hög tid för heterosexuella vita män att backa och låta andra sköta jobbet.

Videon avslutas med ett härligt skratt. Texten till Dunhams video lyder: ”Det är inte slutet för män, det är mäns utveckling till bättre män” – något som med tanke på sammanhanget måste tolkas som att icke-vita män är ”bättre” än vita män.


Klippet där Dunham diskuterar folkmordet på vita med sin far.

Lena Dunham har tidigare i år kampanjat för demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton.

— Hon vet att man måste kämpa mot alla former av hat, att inte tända det i det usla syftet att sträva efter makt. sa Dunham om Clinton på demokraternas nationella konvent i somras.

Dunhams första genombrott kom 2012 då TV-serien Girls hade premiär. Förutom att hon är hjärnan bakom serien spelar hon även huvudrollen i karaktären Hannah Horvath som ska vara löst baserad på henne själv. Serien kan bäst beskrivas som ett slags Sex and the city för 90-talister och kretsar kring livet för Hannah och hennes vänner i New York med perversioner, droger, otrohet och rasblandning.


Judinnan Lena Dunham intervjuar Hillary Clinton.

Källor:
Lena Dunham Posts Video Celebrating the ‘Extinction of White Men’ on Twitter
Rape-Hoaxer Lena Dunham Stumps for Hillary Clinton in North Carolina


  • Publicerad:
    2016-11-04 20:30