Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rysk media uppmärksammar George Soros inflytande över svenska politiker efter Nordfronts avslöjande!

Av Redaktionen, 2016-10-14
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. Sputnik har snappat upp Nordfronts avslöjande om att Sverige har flest EU-politiker som stödjer juden George Soros politiska agenda.

soros-sputnik

Det var i måndags som Nordfront kunde avslöja att läckta dokument från den judiska globalisten George Soros stiftelse Open Society Foundations (OSF) visade att Soros anser att Sveriges representanter i Europaparlamentet är mest lojala till OSF:s politiska agenda. Förutom Fria Tider verkade inga andra svenska medier vilja uppmärksamma denna nyhet.

Ryska Sputnik News har dock hakat på nyheten idag och skrivit en längre artikel om avslöjandet. Förutom att ta upp fakta som står att finna i Nordfronts ursprungliga artikel och uppföljningsartikel lyfter Sputnik fram hur Soros 1992 spekulerade mot den svenska kronan och orsakade ekonomiska problem för Sverige, men trots det fientliga agerandet sex år senare välkomnades till Sverige av kungafamiljen.

Ryska medier verkar ha ögonen på vad som händer i Sverige just nu. Så sent som i måndags skrev ryska RT en artikel där de tog upp händelserna på Gotland och hur Nordiska motståndsrörelsen stod upp för den rullstolsburna kvinnan som blev gruppvåldtagen där.

— Då svenska etablissemangsmedier nästan undantagslöst är russofoba och svenskfientliga, så är det bra att etablerade ryska medier uppmärksammar viktiga nyheter från svensk alternativmedia och ger dessa spridning och legitimitet, säger Nordfronts nyhetsredaktör Martin Saxlind.

Angående Sputniks artikel noterar Saxlind både en miss och en positiv detalj.

— Sputnik använder i sin artikel en artikel från Fria Tider som källa och missar att den artikeln i sin tur bygger på Nordfronts artikel som också länkas av Fria Tider. Den missen vägs dock upp något av att Sputnik nämner att Soros under förra valrörelsen sponsrade Expo – en organisation som Sputnik väljer att beskriva som ”vänsterextrema aktivister”, säger Saxlind.

Källa:
His Master’s Voice: Swedish MEPs in Soros’ Servitude


  • Publicerad:
    2016-10-14 23:15