Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Sverige har flest Soros-lakejer i hela Europa!

Av Redaktionen, 2016-10-10
redaktionen@nordfront.se

SOROS-LÄCKAN. Sverige är det land som den judiske skurkapitalisten George Soros betror allra mest. Nordfront presenterar här hela listan.

George Soros finansierar underrättelsetjänsten Expo i Sverige.

George Soros finansierar den svenskfientliga underrättelsetjänsten Expo i Sverige.

I samband med att George Soros stiftelse Open Society Foundations (OSF) hackats och fått runt 2 500 interna dokument läckta framkommer bland annat ett hemligt dokument över stiftelsens ”Reliable allies in the European Parliament (2014-2019)” där ledamöter i Europaparlamentet, som ”förväntas stödja Open Societys värderingar”, listas.

I dokumentet listas inte bara betrodda Soros-anhängare i Sverige utan också i hela Europa. Nordfront har gått igenom listan för att se vilka länder och partigrupper som Soros betror allra mest. Nedan presenteras denna lista.

George Soros mest betrodda länder:

1. Sverige: 65 procent Soros-betrodda (13 av 20 ledamöter)
2. Irland: 54,5 procent (6 av 11)
3. Finland: 53,8 procent (7 av 13)
4. Belgien: 52,3 procent (11 av 21)
5. Cypern: 50 procent (3 av 6)
6. Luxemburg: 50 procent (3 av 6)
7. Malta: 50 procent (3 av 6)
8. Kroatien: 45,4 procent (5 av 11)
9. Spanien: 44,4 procent (24 av 54)
10. Bulgarien: 41,1 procent (7 av 17)
11. Nederländerna: 38,4 procent (10 av 26)
12. Portugal: 38,1 procent (8 av 21)
13. Rumänien: 37,5 procent (12 av 32)
14. Estland: 33,3 procent (2 av 6)
15. Grekland: 33,3 procent (7 av 21)
16. Österrike: 33,3 procent (6 av 18)
17. Tyskland: 31,25 procent (30 av 96)
18. Storbritannien: 27,3 procent (20 av 73)
19. Slovenien: 25 procent (2 av 8)
20. Danmark: 23,07 procent (3 av 13)
21. Slovakien: 23,07 procent (3 av 13)
22. Frankrike: 21,6 procent (16 av 74)
23. Italien: 19,1 procent (14 av 73)
24. Polen: 11,7 procent (6 av 51)
25. Tjeckien: 9,5 procent (2 av 21)
26. Litauen: 9 procent (1 av 11)
27. Ungern: 4,7 procent (1 av 21)
28. Lettland: 0 procent (0 av 8 ledamöter)

Kommentar: Sverige toppar listan med ganska stor marginal. Oroväckande nog är Finland också högt uppe, medan OSF däremot inte har lika stort grepp över Danmark. De från Finland som finns med på listan tillhör i huvudsak Centern och Samlingspartiet (motsvarande svenska Moderaterna).

Av de stater som ligger i norra och västra Europa är Frankrike, Danmark och Storbritannien de minst tillförlitliga. I senaste EU-valet lyckades de nationalistiska partierna Front National (Frankrike) och Dansk Folkeparti (Danmark), som är ”mjukt euro-skeptiska” och tillhör de grupper som Soros inte litar på, nå stort röstantal, medan Storbritannien under en längre tid varit EU-skeptiskt och nu lämnat EU.

Benelux-länderna ligger högt upp på listan och Sydeuropa någonstans i mitten. Överlägset minst antal Soros-lakejer finns i Öst- och centraleuropa där länder som Ungern och Litauen bara har en EU-parlamentsledamot vardera. Ungern är det EU-land som bland annat ”svensk” massmedia mest hetsar emot.

Mest hopp tycks finnas för Lettland som inte har en enda Soros-betrodd. Soros NGO:s (non-governmental organizations) har varit verksamma och bedrivit anti-statlig verksamhet i Lettland under över tjugo års tid. Uppenbarligen har Lettland bättre minne än andra vilket Soros naturligtvis känner av när det kommer till bemötandet av hans verksamheter i landet. Att ”smarta judar” underminerar landet inifrån är relativt känt och delvis uttalat även bland politiker i Lettland. Bara förra månaden uppmanade en lettisk politiker att Soros och hans NGO:s borde förbjudas inträde i landet. Detta eftersom ”Soros finansierar propaganda för att acceptera flyktingar, vilket skulle leda till ekonomiska, sociala och säkerhetsmässiga hot” gentemot landet. Soros vill att landet ska ta emot två miljoner flyktingar.

George Soros mest betrodda partigrupper:

1. Europeiska enade vänstern/Nordisk grön vänster (GUE/NGL): 65,3 procent (34 av sammanlagt 52 invalda EU-parlamentsledamöter)
2. De gröna/Europeiska fria alliansen (EFA): 58 procent (29 av 50)
3. Alliansen liberaler och demokrater för Europa (ALDE): 54,2 procent (38 av 70)
4. Progressiva förbundet av socialdemokrater i Europaparlamentet (S&D): 42,8 procent (81 av 189)
5. Europeiska folkpartiet (EPP): 16,7 procent (36 av 215)
6. Europeiska konservativa och reformister (ECR): 9,45 procent (7 av 74)

Kommentar: Hoppsan! Judiska skurkkapitalister som ser kommunister som sina främsta allierade och mest betrodda. När har vi någonsin sett det tidigare?

Högst upp på listan över Soros betrodda finns alltså gruppen Europeiska enade vänstern/Nordisk grön vänster (GUE/NGL) som öppet medger att de kämpar för ”eurokommunism”. Två av tre kommunistiska och ”antikapitalistiska” EU-parlamentsledamöter betraktas därmed som allierade av en av världens värsta rovdriftskapitalister.

I gruppen återfinns såväl Vänsterpartiet som grekiska Syriza, partiet som sålde ut Grekland till bankmaffian och privatiserade grundläggande infrastruktur samtidigt som det gjorde landet till en lydstat till IMF, EU och ECB, vilka nu även har rätt att kontrollera och avslå ny grekisk lagstiftning innan den ens presenteras för det grekiska parlamentet och folket.

George Soros och Alex Tsipras

George Soros och Greklands premiärminister Alexis Tsipras.

På andra plats kommer EU-positiva De gröna/Europeiska fria alliansen som består av både miljöpartier och en rad regionalistiska självständighetspartier såsom Scottish National Party, Bayernpartei och Eusko Alkartasuna, vilka vill att Skottland, Bayern respektive Baskien ska bryta sig loss och bli självständiga. Mindre stater kan vara lättare att kontrollera, anser kanske Soros. Tidigare har det italienska och invandringsfientliga partiet Lega Nord tillhört denna grupp, men de uteslöts efter EU-parlamentsvalet 1994.

OSF vill ha: kommunism, liberalism och små stater
I tur och ordning utgörs de mest betrodda partigrupperna av följande klientel:
* Eurokommunister (däribland Vänsterpartiet i Sverige)
* Miljöpartister och regionalister som vill bilda små stater och är EU-positiva (Miljöpartiet från Sverige)
* Liberaler som är EU-positiva (Liberalerna och Centerpartiet från Sverige)
* Socialdemokrater som är pro-EU (Socialdemokraterna och Feministiskt initiativ från Sverige)
* Liberalkonservativa/kristdemokratiska (Moderaterna och Kristdemokraterna från Sverige)
* Konservativa och anti-federalistiska (inga svenska partier, men danska Dansk Folkeparti, polska Lag och rättvisa och finska Sannfinländarna)

Mandatfördelning i EU-parlamentet.

Kommunisterna har inte särskilt många mandat men favoriseras stort av kapitalisten Soros.

Soros lista över betrodda grupper går därmed helt emot mandatfördelningen, där det parti som är det största partiet i EU-parlamentet är det näst minst tillförlitliga, det näst största partiet det tredje minst tillförlitliga och det tredje största är det minst tillförlitliga.

OSF vill inte ha: nationalism och konservatism
Som synes är nationalistiska grupper inte alls betrodda av OSF. Gruppen Frihet och direktdemokrati i Europa (EFDD) är det sjunde största i EU-parlamentet med 46 mandat men har ingen person på Soros lista. I gruppen ingår bland annat svenska Sverigedemokraterna, brittiska UKIP, italienska Femstjärnerörelsen, litauiska Ordning och rättvisa samt tyska Alternativ för Tyskland. Gruppen Nationernas och friheternas Europa (ENF) med franska Front National i spetsen har inte heller någon representant med.

Hos OSF finns även en skepsis till politiker och grupper som utger sig för att vara konservativa, vilket blir tydligt när liberalkonservativa/kristdemokratiska Europeiska folkpartiets grupp (EPP) bara har 16,7 procent betrodda ledamöter. I kommentarer till de förment konservativa politikerna skriver OSF att de är att lita på först när de ”inte tvekar” att bryta med ett konservativt synsätt. Om Anna Maria Corazza Bildt (svenska Moderaterna/EPP) framhålls att hon ”inte tvekar att gå emot sitt partis instruktioner eller att högljutt förklara sitt motstånd mot konservativa värderingar” och om Petri Sarvamaa (finska Centern/EPP) sägs också att han är ”progressiv” och ”inte tvekar att gå emot sin grupp”.


  • Publicerad:
    2016-10-10 22:20