VECKANS FRÅGA. Krigshetsare, organisatörer av folkmord och massmord, renodlade utsugare av planeten. Det finns gott om onda människor än idag. Och George Soros är överlägset värst enligt Nordfronts läsare.

veckans-fråga-ondskefullI historien har det funnits gott om onda människor som bland annat hetsat till och organiserat massmord på miljontals människor. I många fall är dessa massmördare av någon outgrundlig anledning helt okända för den breda allmänheten.

Några av de värsta är Lazar Kaganovich, arkitekten bakom Holodomor, massvälten i Ukraina 1932-1933 där Sovjet svalt uppemot tio miljoner ukrainare till döds. Lika blodsdrypande var socialdemokraten och den kommunistiska internationalens (Kominterns) chef Grigorij Zinoviev (Apfelbaum), en av arkitekterna bakom den röda terrorn i Ryssland, som hetsade om att tio miljoner av den ryska befolkningen ”måste utrotas”. Något närmare i tid finner vi bland annat ’vätebombens fader’ Edward Teller som på grund av sin osunda fascination för groteska vapen fått omdömet ”ren ondska på planeten”.

Nordfront ställde frågan vilken idag levande person som kan mäta sig med personerna ovan. Överlägset flest röster fick den människofientlige supervindlaren, krigshetsaren och finansiären av en mängd rörelser som vill utrota eller bruka våld mot vår ras, George Soros. Hela 55 procent har röstat på Rothschilds underhuggare som världens mest ondskefulla person.

Efter Soros blev det jämnt. På andra plats finner vi en ”svensk”, DN:s krigshetsande chefredaktör Peter Wolodarski, och därefter fredspristagaren och krigsförbrytaren Henry Kissinger.

På de sista platserna finner vi Madeleine Albright och Eyal Karim. Det kan vara värt att påpeka att den forne amerikanske utrikesministern Albright tidigare uttalat att det var värt att döda en halv miljon irakiska civila för USA att föra krig i Irak och att den israeliska arméns chefsrabbin Karim anser att det är tillåtet enligt judisk lag för judiska soldater att våldta icke-judiska kvinnor under krig. Att Albright och Karim kommer längre ned på listan säger en del om dem som toppar den.

Darth Soros värdig vinnare över utmärkelsen världens mest onda person.

Darth Soros utsedd till världens mest onda människa.

I kommentarsfältet påpekade flera att det finns andra ondskefulla människor som borde ha varit med, vilket förmodligen är riktigt. Nordfront hade valt personer som är mer kända och gjort tillspetsade uttalanden eller begått uppenbart ondskefulla handlingar. Några av de förslag som angavs i kommentarsfältet var sabbatsgojen och svenska folkets baneman Fredrik Reinfeldt, Göran – ”om detta må ni berätta” – Persson, krigsförbrytaren och sionistlakejen George Bush samt naturligtvis hela Rothschild-klanen som är de som styr över personer som George Soros.

I kommentarerna uttrycktes även önskemål om att vi ska återkomma med en omröstning över de mest ondskefulla personerna som bor i Sverige, något vi lovar att göra framöver.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-07-25 10:00