EU. Ledaren för SD:s EU-grupp är en muslim som vill att européer i reinfeldtsk anda ska ”öppna sina hjärtan”.

Den indo-guyanska muslimen Syed Kamall från brittiska Torys leder den EU-grupp, ECR, som Sverigedemokraterna tillhör sedan i somras. På en konferens med namnet ”Africa Summit 2019” använde sig Kamall av förre statsminister Fredrik Reinfeldts ökända ”öppna era hjärtan”-retorik i syfte att propagera för invandring till Europa.

— Vi måste lära oss att öppna våra hjärtan för genuina asylsökare – människor som flyr från förföljelser, sa Kamall som menade att europeiska länder inte lärt sig skillnaden mellan asyl och invandring.

ECR innehåller förutom SD och Torys bland annat polska regeringspartiet Lag och rättvisa, vilka för en strikt invandringspolitik, och flamländska N-VA. De sistnämnda skapade en regeringskris i Belgien i slutet av förra året efter att de drog sig ur regeringen i protest mot att denna skrev på FN:s själmordsavtal om massinvandring.

Kamalls kontroverser slutar dock inte här. Han figurerar nämligen i den globalistiske juden George Soros lista över ”betrodda” EU-parlamentariker. Han har dessutom anklagat EU för att vara ”för vitt” samt erkänt att han endast stödde Brexit för att ett utträde skulle kunna innebära fler invandrare från tredje världen.

SD har inte kommenterat Kamalls uttalanden.

Källa:
EU ‘Conservative’ Leader: Europeans ‘Must Open Hearts’ to Mass Migration


  • Publicerad:
    2019-01-15 19:45