UTRIKES. Den svarta hiphopprofilen och svarta nationalisten Professor Griff kritiserar Black Lives Matter för att de sponsras av den judiske aktivisten George Soros. Det här är inte första gången Professor Griff uttalar kritik mot judisk makt-rörelsen.

Det var i en nyligen utförd intervju med Russia Today som Professor Griff, egentligen Richard Griffin, uttalade kritik mot Black Lives Matter-rörelsen, som anser sig kämpa för svartas rättigheter mot påstådd rasism från bland annat polismakten.

Även om Griffin är övervägande positivt inställd till Back Lives Matter säger han sig vara oroad över rörelsens kopplingar till bland annat den judiske aktivisten och multimiljardären George Soros.

— Hade Black Lives Matter haft samma agenda om alla visste att de stöds och finansieras av George Soros? frågar han sig.

Griffin gjorde sig känd från och med 80-talet genom sin medverkan i hiphopbandet Public Enemy. Han tvingades dock bryta med bandet efter att gjort flera homofobiska och antisemitiska uttalanden. Bland annat sa han att ”majoriteten av judarna är ansvariga för majoriteten av ondskan runt om i världen”.

Efter att den amerikanska pro-vita aktivisten David Duke förra året kritiserade den degenererade och judiskstyrda hiphopen meddelade Griffin efteråt att han stödde Dukes uttalande till ”1000%”.

Källa:
Public Enemy’s Professor Griff to RT: Black Lives Matter offers a platform to fight oppression

 


  • Publicerad:
    2016-08-07 17:30