Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Aron Flam: Svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”

CHUTZPAH. I ett inlägg på Twitter skriver den judiske komikern Aron Flam att svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”. Samtidigt hävdar han att en motsvarande integration och inkluderande hållning som är önskvärd i Sverige skulle medföra att ”Israel upphör att existera”.

Sverige tar relativt emot flest kvotflyktingar i världen – tusentals flygs in före årsskiftet

FOLKUTBYTET. Regeringen, som ofta låter påskina att invandringen minskat, har beslutat att Sverige under år 2020 ska ta emot 5 000 kvotflyktingar. Sverige är det land som sett till befolkningens storlek tar emot flest kvotflyktingar i världen.

Tommie Lindhs mördare överklagade domen – Hovrätten prövar fallet

TOMMIE LINDH. Afrikanen Abubaker Mohamad Awad som dömdes till livstids fängelse för det brutala mordet på Tommie Lindh, 19 år, överklagade domen. Hovrätten i Nedre Norrland kommer nu att pröva fallet.

BVC larmar i Ronneby: ”Barnen pratar inte svenska – vissa förskolor enbart arabisktalande”

MÅNGKULTUREN. I ett upprop slår ett tjugotal läkare och sjuksköterskor från BVC i Ronneby larm om att många barn inte kan prata svenska och att det enbart är arabiska som gäller på vissa förskolor. Lösningen är att blanda svensktalande barn med ”barn till flerspråkiga”.

Bibliotekspersonal utbildas i arabiska – ska ”underlätta inkludering”

FOLKUTBYTET. Biblioteksanställda på skånska bibliotek ska nu utbildas i vardagsarabiska. Region Skåne finansierar utbildningen som man hoppas ska ”förbättra förståelsen” mellan personalen och de arabiska besökarna.

Migranter från nerbrunnet läger protesterade på ön Lesbos – vill vidare in i Europa

FRÄMLINGSINVASIONEN. Under fredagen demonstrerade runt tusen migranter från det nerbrända lägret Moria på ön Lesbos mot att de inte får ta sig till det grekiska fastlandet för att sedan ta sig vidare in i Europa.

Kostsam första delnota för koran-upploppen i Malmö

MÅNGKULTUREN. Redan innan skador som drabbat polis, räddningstjänst och bussbolag sammanställts, uppgår kostnaden för upploppen i Malmö till minst 950 000 kr. Stadens ledningsstrateg menar dock att man är ”på väg åt rätt håll”.

IKEA-katalogen kritiseras för att diskriminera vita: ”Demoralisering av det svenska folket”

ANTIVIT PROPAGANDA. Den senaste IKEA-katalogen har på sociala medier kritiserats för att visa väldigt få svenskar och att nästan helt ha rensat bort vita svenska män. Istället uppges huvuddelen av de personer som visas på bilderna vara personer av utomvästlig härkomst.

Skandal på äldreboende: Gammal kvinna utan mat – ingen kunde svenska

INRIKES. En gammal kvinna på ett äldreboende blev utan mat eftersom ingen av personalen kunde svenska. Kommunen hävdar nu att orsaken är coronapandemin som tvingat dem anställa icke svensktalande vikarier.

Afrikan dömd för grova våldtäkter på Åland

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. Kongolesen Aristote Ingi M’boma dömdes på torsdagen av Ålands tingsrätt till fyra års ovillkorligt fängelse för två grova våldtäkter mot olika offer. Afrikanen hade hämtats till Åland av ett lokalt fotbollslag.

UNHCR lovar västvärlden fler invällare än någonsin

GLOBALISM. Flyktingorganet UNHCR beskriver en situation och en framtid där ”fördrivna” människor från den globala södern i miljontals och i ökad takt väller in i västvärlden. Man gör gällande att denna migration är omöjlig att påverka och berör inte att den leder till folkutbyte.

Intensivvårdsplatserna räcker inte – äldre och multisjuka ska sorteras bort

CORONAKRISEN. Sverige har få intensivvårdsplatser jämfört med övriga länder i EU. Nu behöver läkarna sortera bort äldre och multisjuka som inte ska få tillgång till intensivvård utan lämnas att klara sig på egen hand.

Riksdagen vill tillåta spridning av HIV – röstade för att ta bort informationsplikten

FOLKMORDET. Riksdagen vill avskaffa informationsplikten för HIV-positiva och göra det lagligt för HIV-smittade att ha oskyddat sex utan krav på att informera partnern om sin sjukdom.

Svenskarna ersätts av invandrare – födelsetalen i Norden sjunker

FOLKUTBYTET. Födelsetalen bland nordiska kvinnor sjunker. I Sverige beräknas andelen barn som föds av invandrare inom fem år överstiga de som föds av etniska svenskar.

Rasfrämlingar urinerade svensk tonåring i munnen: ”Jävla vidriga svenne, din horunge”

FOLKMORDET. Svenska ungdomar utsätts i allt högre grad för brutala förnedringsrån där de även hånas för sin etnicitet. En svensk 18-åring överfölls av två rånare som grovt misshandlade honom samt urinerade på honom och tvingade honom att klä av sig naken medan de filmade övergreppet. Filmen spreds sedan på Snapchat.

Myndighet tog fram folkutbytes-rapport redan 2004 – Löfven ”såg det inte komma”

FOLKUTBYTET. Enligt ett intressant inlägg av Urban Sylvan på hans blogg, så tog en statlig myndighet, ITPS, redan år 2004 fram och publicerade en rapport om ersättningsmigration till Sverige. Rapportens syfte ska ha varit att analysera hur den svenska befolkningen ska kunna ersättas av migranter.

Judisk feminist firar utrotningen av vita män

DEKADENS. Den judiska feministen, regissören och manusförfattaren Lena Dunham har publicerat en video på Twitter där hon talar med sin far om det faktum att vita håller på att utrotas, något som både far och dotter gläds över.

Hundratals miljoner till asylbolag för tomma fastigheter

SVERIGE. Flera långtgående avtal tecknades mellan kommuner och externa asylbolag under förra årets massinvasion av rasfrämlingar. När massinvandringen minskat något står nu många platser tomma runt om i landet till en kostnad på 2,5 miljoner kronor dagligen. Pengar som förstås går till landets alla asylbaroner.

Brittisk lokalpolitiker försvarade vita i Sydafrika – anklagas för “rasism”

STORBRITANNIEN. Heather Venter, före detta borgmästare i Driffield, har anklagats för rasism, bland annat efter att ha länkat till en artikel som motsätter sig folkmordet på de vita i Sydafrika.

Förslaget om att stänga Öresundsbron dras tillbaka

MASSINVANDRINGEN. För ett tag sedan föreslog regeringen att Öresundsbron mellan Sverige och Danmark ska kunna stängas vid krissituationer. Nu har man dragit tillbaka förslaget efter att ha fått utstå hård kritik från Lagrådet och andra riksdagspartier.