NORRBOTTEN. ”Psykopatiska politiker” har raserat livet för ännu en svensk flicka. Sådana åsikter uttrycks nu på Internet efter ytterligare en fruktansvärd gruppvåldtäkt, ett fenomen som nu spritt sig ända upp till Gällivare kommun.

En stor grupp män, enligt uppgifter från anhöriga sex personer, misstänks för att ha gruppvåldtagit en flicka i en lägenhet i Malmberget i Gällivare kommun. Gruppvåldtäkten ska ha skett under helgen, men mörkades initialt av media.

Fallet har fått uppmärksamhet efter ett nödrop på Facebook som snabbt censurerades, sannolikt med hjälp av den ”heta linje” som Socialdemokraterna krävt och fått upprättat. I nödropet berättar en förtvivlad anhörig om regimens censur, kort innan hon själv drabbas av den:

Fick idag veta att en av mina bästa vänners dotter blivit gruppvåldtagen av 6 utländska män i en lägenhet på Bergmansgatan i Malmberget natten mot lördag. Flickan är så ung och livet är raserat för henne.

Är så arg och ledsen men blir totalt galen av att inget skrivs i tidningar/media. Varför står det ingenting om detta i tidningarna? Varför får vi inte läsa om sånt som kan hända igen kanske ditt/mitt barn? Varför får vi inte veta vad som sker i vår kommun och vårt Gällivare som vi tror är en trygg plats att bo i? Detta ska ut och detta ska alla veta om att det har skett. Är så ledsen för flickan och familjens skull.

Efter att nödropet spritts på sociala medier har både Polisen och regimmedia ansetts sig tvungna att erkänna att händelsen inträffat.

— Det har kommit in en anmälan om att en gruppvåldtäkt ska ha skett, säger Kristoffer Sahlin som är åklagare.

Enligt Polisens hemsida rör det sig om en ”grov våldtäkt” i ”Gällivareområdet”.

”Det rapporteras väl inte ens på SVT? Vad fan är det som händer? Det är som om landet har ockuperats av psykopater och sadister i regering och riksdag”, skriver en insatt person på sociala medier.

Enligt det censurerade nödropet från den anhöriga kvinnan utsattes flickan för gruppvåldtäkten på Bergmansgatan. Eftersom 65 av 127 boende på gatan har uppenbart utländska namn tror många lokalpolitiker nu att gruppvåldtäkten orsakats av att svenskarna misslyckas med integrationen. Mer av samma politik anses därför gynna Gällivareborna.

Gällivare, liksom Kiruna och Arjeplog, har dock en relativ opposition i form av Sverigedemokraterna som över 20 procent av kommuninvånarna stödjer.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-10-10 09:30