VÅLDTÄKTSEPIDEMIN. Igår kom åtalet mot de tre afghanerna som misstänks ha våldtagit en flicka i Husby. Även en flicka under 15 år ofredades sexuellt och misshandlades vid samma tillfälle.

Nordfront har tidigare skrivit om de tre afghanerna som hade häktats misstänkta för att den 10 februari ha gruppvåldtagit en flicka inomhus i en lägenhet i Husby. Igår torsdag den 24 maj åtalades alla tre misstänkta för grov våldtäkt och åklagaren yrkar även på att de ska utvisas i 10 år. Det framkommer dessutom i åtalet att de misstänkta innan gruppvåldtäkten hade sett till att flickan blev kraftigt berusad.

De tilltalade är Medhi Barati (20001172-0513) med tolkbehov farsi, Ali Husseini (20000475-0014) med tolkbehov dari och Abdullah Hassani (19990806-6799) med tolkbehov persiska. Alla tre förnekar brott.

I åtalet står detta beskrivet:

Medhi Barati, Ali Husseini och Abdullah Hassani har tillsammans och i samförstånd våldtagit målsäganden B genom att med våld ha tvingat henne till samlag, såväl vaginalt som analt. Våldet har bestått i att i vart fall någon av dem fysiskt hindrat målsäganden från att komma ur situationen samt hållit fast henne, vilket de utnyttjat. De har vidare genomfört samlagen med målsäganden genom att otillbörligt ha utnyttjat att målsäganden, på grund av berusning, som de själva varit del i uppkomsten av, och med hänsyn till
omständigheterna i övrigt, befunnit sig i en särskilt utsatt situation. Omständigheterna i övrigt har bestått i att målsäganden var ung och ensam med flera äldre och berusade gärningsmän i en för henne i det närmaste obekant miljö.

Ali Husseini har härvid med sitt kön penetrerat målsäganden såväl vaginalt som analt, Medhi Barati har, om inte även vaginalt, analt penetrerat målsäganden med sitt kön och Adbullah Hassani har, om inte även vaginalt, penetrerat målsäganden analt med sitt kön.

Det hände den 10 februari 2018 i en lägenhet på Trondheimsgatan, Kista, Stockholms stad.

Brottet är grovt med hänsyn till att fler förgripit sig på målsäganden.

Medhi Barati, Ali Husseini och Abdullah Hassani begick gärningen med uppsåt.

Gruppvåldtäkten skedde i en lägenhet på Trondheimsgatan i Husby. Kanske låg lägenheten på Trondheimsgatan 5 där Hassani står skriven? På samma adress finns även företaget Exit Stockholm AB som driver HVB-hem.

Barati åtalas även för att samma kväll ha sexuellt ofredat och misshandlat en annan flicka som också befann sig i lägenheten vid tiden för gruppvåldtäkten. Denna flicka var yngre än 15 år.

I åtalet står detta beskrivet:

Medhi Barati har sexuellt berört målsäganden A, som var under 15 år, genom att ta på hennes kropp, vilket, under alla omständigheter, var ägnat att kränka hennes sexuella intregritet. […] Medhi Barati har slagit målsäganden A i ansiktet i anslutning till det sexuella ofredandet.

Hassani åtalas även för ringa narkotikabrott.

I åtalet beskrivs att bevisning i målet bland annat utgörs av sakkunnigutlåtande från Nationellt Forensiskt Centrum och resultat från rättskemiska undersökningar. I dessa till styrks att ”det på och i målsäganden B påträffats DNA-spår i sperma från de tre tilltalade”, att ”det på Abdullah Hassanis penis påträffats DNA-spår i sperma från Barati” samt den våldtagna flickans berusningsgrad.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Åtal Solna TR B1209-18 Aktbil 98


  • Publicerad:
    2018-05-25 15:00