MÅNGKULTUREN. Tre rasfrämlingar utsatte en gråtande ung kvinna för en timmes lång våldtäkt på en parkeringsplats i Canterbury.

Rasfrämlingarna Salih Altun och Sali Amet släpade med sig en berusad ung kvinna från nattklubben The Cuban i Canterbury. De tog med henne till hennes bil som stod parkerad i Holman’s Meadows parkering och våldtog henne.

Senare sprang de tillbaka till nattklubben för att hämta en annan arab, Omer Engin, för att han skulle få vara med att våldta kvinnan. De turades om att våldta henne i en timme. När de var färdiga med offret dumpade man henne utanför Carluccios restaurang, också i Canterbury.

Bild två: Sali Amet, Omer Engin och Salih Altun. Foton: Polisen i Kent

— En sårbar kvinna föll offer för dessa tre män och de utnyttjade henne på värsta tänkbara sätt. De ledde henne från hennes vän under de tidiga morgontimmarna för att uppfylla sina egna depraverade sexbegär. Tack vare samarbete mellan nattklubbsägaren och lokala företag fick vi tag i bra övervakningsbilder, sade kriminalinspektör Matt Banks vid polisen i Kent och fortsatte:

— Jag vill också tacka offret som har lidit mycket i sviterna efter denna hemska pärs för hennes stora mod. Det inträffade har haft allvarliga konsekvenser för henne och hennes familj. Den hjälp hon gav oss hjälpte till att lagföra dessa brottslingar, och jag är glad över att de kommer att få långa straff som ett resultat av vad de gjorde.

Salih Altun boendes i Faversham i Kent, döms nu för två våldtäkter på kvinnan till nio år och nio månaders fängelse. Sali Amet, också boende i Faversham och Omer Engin, bosatt i Sturry nära Canterbury får nio års fängelse vardera.

Källa:
Sick sex attackers grin on CCTV after gang raping sobbing teenage girl in car park before dumping her in city centre


  • Publicerad:
    2018-07-04 08:30