Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

YouTuber rånad mitt under intervju i Husby

Är rånet arrangerat eller autentiskt? Döm själv!

ASAP Rocky tillbaka i Sverige – lovar gratis konsert för alla i “förorten”

SVERIGE. ASAP Rockys senaste Sverigebesök slutade i häktet och skapade nästan en diplomatiskt kris mellan Sverige och USA. Nu är han dock tillbaka för en Globen-spelning och har lovat att alla från ”förorten” ska få komma in gratis på konserten.

Sex anlagda bränder på en vecka i Husby

INRIKES. På bara en vecka har sex bränder anlagts intill lägenheter i problemområdet Husby i nordvästra Stockholm. Den senaste branden skedde tidigt på lördagsmorgonen.

Gruppvåldtäktsanklagade afghaner friades

UPPFÖLJNING. Tre afghaner anklagade för gruppvåldtäkt i Husby går fria. I förtäckta ordalag skrev rätten att fördomar och rasism hade präglat polisutredningen.

Nu åtalas de tre afghanerna för gruppvåldtäkten i Husby

VÅLDTÄKTSEPIDEMIN. Igår kom åtalet mot de tre afghanerna som misstänks ha våldtagit en flicka i Husby. Även en flicka under 15 år ofredades sexuellt och misshandlades vid samma tillfälle.

Tre afghaner häktade för gruppvåldtäkten i Husby

MÅNGKULTUREN. Tre afghanska män sitter häktade misstänka för gruppvåldtäkten på en minderårig flicka den 10 februari i Husby.

Liberalerna tror att trygghetsvakter ska ”lösa problemen” i ghetto

STOCKHOLM. I den mångkulturella Stockholmsförorten Husby skulle det i våras börjat patrullera trygghetsvakter för att försöka ”lösa problemen”, men de dök aldrig upp. Nu vill vaktbolaget ha mer betalt och Liberalerna tycker att det är en kostnad som staden ska stå för.

Flera lägenheter totalförstörda efter brand i Husby

HUSBY. Flera lägenheter totalförstördes efter att en brand utbrutit i ett bostadshus i Husby under gårdagskvällen. Enligt ett vittne ska fyrverkerier och raketer ha skjutits i området.

Rättssystemet i Sverige kollapsar

INRIKES. Den danska tidningen Kristeligt Dagblad skriver om att Sverige står inför en systemkollaps. Massinvandring, kriminella ligor och religiös extremism gör att den svenska polisen känner sig ovanligt pressad, skriver tidningen.