KVINNOSKÄNDNING I Grekland får brittiska kvinnor på semester en efter en med kropp och själ betala priset för rasfrämlingars ockupantbeteende och europeiska förrädarpolitikers svek.

Brittiska utrikesdepartementet svävar i en varning till sitt folk på målet om vilka som begår sommarens bestialiska gruppvåldtäkter på grekiska badstränder frekventerade av britter. ”Det är inte den grekiska lokalbefolkningennöjer man sig med att konstatera. Mainstreammedier har däremot i allt högre grad insett det hopplösa i att försöka dölja de illegala migranternas framfart.

The Guardian skriver om en brutal våldtäkt mot en 23 årig kvinna utförd av två rasfrämmande migranter på en strand belägen på ön Serifos. Några dagar tidigare, berättar man, våldtog två pakistanier en 18-årig flicka på Kreta. Och en grupp bestående av tre pakistanier och en afghan kidnappade och förgrep sig på det allra skändligaste sätt på en 25-årig gravid kvinna – detta hände, får vi veta, i slutet av juni. Tidningen konstaterar torrt att utrikesdepartementets varning är befogad.

Från annat håll rapporteras om en ung brittisk kvinna som i trängseln på baren en junikväll inte kunde hitta sina två vänner. Då överfölls hon med övervåld och släpades snabbt iväg till närmsta strand, där två rasfrämlingar våldtog henne.

Tidigare samma månad råkade en 18-årig brittisk flicka illa ut. Två pakistanier smög sig fram till henne på stranden där hon låg i sin solstol. Männen kopplade grepp på henne och lyckades turas om med att våldta henne utan att övergreppen noterades av några andra. Den grekiska webbtidningen Neakriti skriver att två pakistanska män vid 23 respektive 26 års ålder nu har arresterats misstänkta för det brottet.