Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Illegala invandrare i USA åtalade för slavhandel

Arbetarna behandlades som slavar Över 200 miljoner dollar tvättades.

Amerikansk gränspolis vill gottgöra för 78 000 som man släppt igenom

”Det kom så många” ”Vi saknade tillräckliga resurser.”

Kuppade flygning för att ta sig in i Spanien illegalt

Planet var på väg till Turkiet Aktionen bedöms ha varit välplanerad.

Tyskt medborgarinitiativ att säkra gränsen slås ned

”Misstänkta kopplingar till nynazistiska grupperingar” ”Migrantflödet Lukashenkos fel”.

gränsstaket med taggtråd

Polen antar ny gränslag och bygger mur mot Vitryssland

Illegala migranter ska avvisas vid gränsen Muren, välförsedd med high tech, kostar 353 miljoner Euro att bygga.

gränsstaket med taggtråd

En dag vid gränsen i Texas

Bilen kolliderade i hög fart med en pipeline Smugglarna dumpade en svårt skadad person och fortsatte sin flykt.

Förintelsenedstängning för Malmö

Miljoner - eller miljarder - läggs på elitens beskydd Polisen har plötsligt oändliga resurser.

Finskt statistikverk förutspår "negativ befolkningsutveckling"

Statistikcentralen: Betydligt fler kommer att dö än vad som kommer födas Yle: Ökad massinvandring lösningen.

Rymde från anläggning för att förgripa sig på flickor

De tunisiska männen var i karantän Lyckliga omständigheter gjorde att det stannade vid "antastande".

Bostadshus i Skäggetorp

Oppositionsrådets lösning på kriminaliteten: "Riv husen!"

Utebliven byggsatsning förklarar kriminaliteten, menar han "Ersätt husen och undanta området från EBO-lagen!"

Joe Biden

Biden pungslår skattebetalarna för leverans av 95 000 afghaner

65 000 har redan anlänt och 30 000 väntas Samtliga bjuds in för "permanent bosättning".

Washingtons ärkebiskop: “Katolicismen kräver att amerikaner välkomnar illegala migranter och livnär dem”

ANTIVITHET. Kardinal Wilton Gregory åberopar sin religion och sin auktoritet som biskop, när han kräver villkorslös amnesti för alla illegala invandrare samt att amerikanerna ”delar sitt överflöd” med dessa.

Republikansk kandidat till senaten i Ohio: “Sätt in soldater mot inkräktarna vid gränsen!”

FOLKUTBYTE. En republikan i Ohio, som siktar på att bli invald i senaten, förklarar i ett nyhetsprogram på radio att han kommer att verka för att militär engageras för att stoppa invasionen via USA:s södra gräns.

1,7 miljoner beräknas “smita in” i USA söderifrån i år – högst medveten politik

USA. En analytiker vid Princeton Policy Advisors utgår från årets junisiffra på 178 000 gripna överträdare via Mexikogränsen, när han uppskattar 2021 som ett historiskt rekordår för illegal invandring.

USA:s militär smusslar ut illegala migranter till platser i landets inre

FOLKUTBYTE. Läckta dokument beskriver en mörklagd operation, där amerikansk militär transporterar illegala migranter i flygplan från Texas till landets ”vita inre”. Syftet med relokaliseringen är omtvistat.

Finlandsfödd somalier utvisas till Somalia

REPATRIERING. En somalisk man född i Finland utvisas till Somalia. Högsta förvaltningsdomstolen bedömer att mannens brottslighet övertrumfar ”hans familjeband till Finland”.

USA: Judar försöker driva igenom medborgarskap för illegala migranter

USA. Judiska lobbygrupper kräver i ett brev till presidenten samt ledande demokrater ett förfarande som skulle erbjuda ”en väg till medborgarskap” för illegala migranter – utan att republikaner tillfrågas.

EU-planen: 70 miljoner afrikaner till Europa innan 2035

MASSINVANDRING. EU planerar en migrationspakt som är tänkt att röstas igenom senare i sommar. Om beslutet röstas igenom kan över 70 miljoner afrikaner strömma in i Europa.

Samnytt lyfter rasfrågan: “Etniska svenskar är på väg att bli i minoritet och låg-IQ-invandrare går ej att integrera”

DEMOGRAFI. I en läsvärd debattartikel på Samnytt berör en skribent de tabubelagda frågorna om folkutbytet och IQ-skillnader mellan folkgrupper.

Uttrycket “illegal invandrare” bannlyses inom amerikanskt gränsskydd

1984. Medan rekordhorder illegala lycksökare väller in söderifrån, agerar Bidenadministrationen språkpolis mot dem som ska skydda landets gränser – med det föregivna syftet att ”bevara allas värdighet”.

Forskare: Svenskar minoritet i sitt eget land om 45 år – då inleds folkmordsfasen – om inte…

FOLKUTBYTET. När svenskar om 45 år hamnar i minoritet i sitt eget land riskerar den oåterkalleliga etniska utplåningsprocessen inledas, förutspår en forskare emeritus i systemanalys, som tillämpat kohort-komponent-metoden på nordisk demografisk utveckling.

Karlskoga kommun tvingar svenska förskolebarn till “mångkulturella” förskolor

TVÅNGSINTEGRATION. Karlskoga kommun har beslutat att föräldrar inte längre ska få välja vilka förskolor deras barn ska gå i. Istället ska svenska barn skickas ut till invandrartäta områden för att hjälpa till med "integrationen".

Franska polisinsatser mot främlingar orsakar ändring av nyinstiftad lag

GLOBALISM. En nyss antagen fransk lag, som försvårar dokumentation av franska polisers tjänsteutövning, dras tillbaka – efter att poliser avhyst illegalt tältläger i centrala Paris.

Journalist: Frankrikes president skryter om folkutbytet

FRANKRIKE. Den franska journalisten Marc Endeweld berättar i en intervju att landets president, Emmanuel Macron är besatt av att tala om folkutbytet. Det vill säga att vita fransmän ska bytas ut mot utlänningar.

Över 11 miljoner bor nu i Sverige – endast 4 miljoner arbetar

INRIKES. Omkring 4 miljoner av Sveriges invånare försörjer resterande befolkningen. På pappret har Sverige 10,4 miljoner invånare, men om man räknar med illegala invandrare och personer med samordningsnummer så har Sverige en befolkning på över 11,3 miljoner.

Graffiti togs för klotter – ”Rågsveds kulturarv” sanerades

KONST. En vägg med en graffitimålning sanerades under tisdagsmorgonen delvis i Rågsved. Graffitimålningen, som ska föreställa ”Rågsveds kulturarv”, misstogs för klotter och målades delvis över med blå färg, vilket har skapat upprördhet i det ”utsatta området”.

Orbán: “Vi är beviset på att invandringen kan stoppas”

UTRIKES. Ungerns ledare Viktor Orbán menar att hans land tillsammans med Italien är bevis på att illegal invandring kan stoppas.

MP: Deportera främlingsfientliga svenskar!

FOLKUTBYTET. Miljöpartiet i Eslöv föreslår ett "medborgarutbytesprogram" där invånare som inte gillar mångkultur ska "omlokaliseras" och ersättas med rasfrämlingar. Partiet kan tänka sig tvångsåtgärder.

FILM: Varför de vill byta ut vita människor

FILM. I ett färskt klipp från Red Ice TV förklarar Lana Lokteff varför globalisterna vill byta ut den vita mänskligheten.

42 procent av alla barn under sex år i Västtyskland är rasfrämlingar

FOLKUTBYTE. En ny studie från den tyska statistiska centralbyrån visar hur demografin i Tyskland förändrar sig och hur tyskarna går en framtid till mötes där de kommer att bli en minoritet i sitt eget land.

EU hånar vita i aggressivt utspel: “Folkutbytet är här för att stanna”

UTRIKES. EU hävdar i ett aggressivt utspel att massinvandringen är ostoppbar och att det är naivt att tro att man kan bevara Europas ursprungsbefolkningar.

Studie: Europas muslimska befolkning kan ha tredubblats till år 2050

FOLKUTBYTET. Enligt en ny studie kommer antalet muslimer i Europa ha tredubblats till år 2050 om man fortsätter med den nuvarande massinvandringen. Även utan muslimsk invandring så kommer antalet öka med 40 procent.

MP vill låta skäggbarnen som fått avslag få en ny prövning

POLITIK. Flera gräsrötter inom Miljöpartiet vill ge skäggbarnen amnesti men partistyrelsen säger fortfarande nej, men partiet vill dock att Sverige ska återgå till en ökad invandring så snart som möjligt.

Två av tre tyskar vill bli av med Merkel

TYSKLAND. Angela Merkels folkutbytespolitik fortsätter att skapa missnöje bland tyska folket. Nu vill nästan två tredjedelar av tyskarna inte se henne omvald till förbundskansler.

Stockholms politiker: Öppna era hem för nyanlända främlingar

STOCKHOLM. Under 2017 ska Stockholm "berikas" med ytterligare 5460 främlingar. En stor majoritet av politikerna i huvudstaden anser att privatpersoner ska öppna sina hem för nyanlända främlingar, detta på grund av den bostadskris som råder. Det har upprättats en krisplan där även upphandling av hotellplatser ingår.

Kommun kräver stöd från staten i hanteringen av främlingar

SVERIGE. I ett brev till staten kräver Ljusnarbergs kommun stöd i hanteringen av främlingar. ”Vi vill ge ett värdigt mottagande till ensamkommande barn, asylsökande och kommunplacerade. Vi bryr oss om våra invånare.” står det bland annat i brevet. Kommunen är den som tar emot flest främlingar per invånare i Sverige.

Tysk polischef om situationen i de tyska asylförläggningarna: “Helvetet har brutit lös”

TYSKLAND. I en TV-intervju med tysk media säger den tyske polischefen Rainer Wendt att helvetet har brutit lös i de tyska asylförläggningarna. Asylförläggningarna präglas enligt polischefen bland annat av våldtäkter på barn och kvinnor, våldshandlingar samt religiösa konflikter.

Studenter tvingas flytta – ensamkommande flyttar in istället

FOLKUTBYTE. När hyresvärden vill göra om studentbostäderna på Campus Fenix till boende för så kallade ensamkommande flyktingbarn känner sig studenterna sig tvingade att flytta. Studenterna lovades andra "likvärdiga" lägenheter i utbyte, ett löfte som inte hållits.

Folkutbytet accelererar – svenskar i minoritet 2041!

SVERIGE. Statistik visar att folkutbytet accelererar och att svenskar med nuvarande demografiska utveckling kommer bli en minoritet redan 2041. Om bara 26 år är alltså svenskar i minoritet i Sverige och bland den yngre befolkningshalvan är motsvarande siffra endast 16 år.