Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Ett pressfoto på Lena Philipsson

Lena Philipsson - Det Nya Europa

Musik  Denna vecka presenterar Nordfront Lena Philipsson och hennes låt ”Det Nya Europa”.

JTA: “Vi förlorar kriget mot antisemitismen”

ANTISEMITISM. En judisk tidning sammanfattar ett budskap från judiska ledare i Europa: ”Lämna ert värdland och åk hem! Vi håller på att slutgiltigt förlora kriget mot antisemitismen.

Grönt ljus för medicinsk apartheid i Europa – vaccinpass tas fram till sommaren

EU-APARTHEID. Det överstatliga globalistprojektet EU inriktar sig nu på att införa ett medicinskt apartheidsystem. På onsdagen enades EU-länderna om att redan till den 26 juni ta fram ett så kallat ”digitalt grönt certifikat” som ska användas för att avgöra vilka medborgare som ska få rätt att resa och att bevista olika arrangemang.

Omfattande europeisk polisaktion mot barntrafficking

BARNHANDEL. Sexhandeln med barn blomstrar inom EU. I en koordinerad insats i flera länder har Europol nu gripit närmare fyrahundra personer misstänkta för inblandning i hanteringen.

Migranter från nerbrunnet läger protesterade på ön Lesbos – vill vidare in i Europa

FRÄMLINGSINVASIONEN. Under fredagen demonstrerade runt tusen migranter från det nerbrända lägret Moria på ön Lesbos mot att de inte får ta sig till det grekiska fastlandet för att sedan ta sig vidare in i Europa.

Ylva Johansson (S) vill öppna EU-gränserna: ”Migration är en normal sak”

MASSINVASIONEN. EU:s inrikes- och migrationskommissionär, Ylva Johansson (S), uppmanar nu alla EU:s medlemsländer att häva gränskontrollerna senast i slutet av juni. Johansson menar även att migrationen till Europa från tredje världen är en ”normal sak” då migranterna behövs för att uträtta ”nödvändiga” jobb här. Hon arbetar även för att migranterna ska få legala vägar in i EU där de ska fördelas solidariskt bland medlemsländerna.

USA håller jätteövning i Europa

EUROPA. Just nu pågår den största militärövningen på 25 år som gäller förflyttning från USA till Europa. Den leds av USA och 37 000 personer deltar i övningen som äger rum alldeles i närheten av ryska gränsen.

Svenska kyrkan lanserar påverkansnätverk – ska främja förändringen av Europa

MASSINVANDRINGEN. Svenska kyrkan lanserar nu i regi av ärkebiskop Ante Jackelén ett nytt asylaktivistiskt nätverk, som ska utöva påverkan och driva på förändringen av Europa.

3000 angrepp mot kristna mål i Europa under 2019

EUROPA. Under 2019 skedde runt 3 000 angrepp mot kristna kyrkor och symboler i Europa, vilket gjorde det till ett rekordår för kristfientliga attacker.

Carl Bildt och Pierre Schori vill att Europa tar ”hem” IS-terrorister

MÅNGKULTUREN. Bland annat Carl Bildt och Pierre Schori kräver nu i ett öppet brev att Europa ska ta emot de medborgare som anslutit sig till IS för att delta i det brutala kriget för sin religion i Syrien.

“FN vill göra Europa till Afrikas socialbyrå”

FOLKUTBYTET. I en ny rapport från FN:s utvecklingsprogram (UNDP) framgår tydligt att det man vill är att öppna Europa för afrikanska migranter och göra Europa till Afrikas socialbyrå, skriver Human Rights Service (HRS).

Judisk grupp finansierar fortsatt migration till Europa

MASSINVASIONEN. Times of Israel berättar nu att det är en judisk hjälporganisation som hjälper till att hålla räddningsverksamheten i Medelhavet igång, så att migrationen av "nödställda flyktingar” till Europa kan fortsätta.

Brittisk politiker tar upp det europeiska folkutbytet och vänsterns hyckleri

MASSINVANDRINGEN. Den brittiska politikern Anne Marie Waters har på en konferens som anordnades av Generation Identity uttalat att det som pågår i Europa måste benämnas ett folkutbyte av den vita befolkningen. Hon anser att ledare måste börja våga prata om det som anses obekvämt och att det är det som är deras uppgift.

Judar tänker göra Polen till en ny judisk stat

JUDISK MAKT. De östeuropeiska stater som "vägrar" ta emot rasfrämlingar ska bli judiska stater. Detta enligt "Pånyttfödelserörelsens" konferens 2012.

Putin positiv till en europeisk armé – ersätter beroendet till Nato och Washington

UTRIKES. Den ryske presidenten Vladimir Putin är positiv till att Europa utvecklar en egen armé. Han menar att en sådan satsning gör Europa mindre beroende av Washington och bidrar till en multipolär värld.

Macron: Europa är på väg mot massinvandring utan motstycke

MASSINVANDRING. Europas öde är enligt Emmanuel Macron tätt sammanbundet med Afrika. Europa har vidare heller inget val: Massinvandringen kommer att nå historiska proportioner.  

Studie: Europas muslimska befolkning kan ha tredubblats till år 2050

FOLKUTBYTET. Enligt en ny studie kommer antalet muslimer i Europa ha tredubblats till år 2050 om man fortsätter med den nuvarande massinvandringen. Även utan muslimsk invandring så kommer antalet öka med 40 procent.

Europeiska kamrater: Det är dags att göra motstånd!

UPPMANING. Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist skriver om varför även icke-svenskar bör stödja Nordiska motståndsrörelsen.

Spermierna hos västerländska män har minskat dramatiskt sedan 1970-talet

HÄLSA. Enligt uppgifter från israeliska forskare har både spermiekoncentrationen och spermieantalet kraftigt minskat hos västerländska män sedan 1970-talet.

FILM: Schweiz översvämmas av afrikanska invällare

FILM. I en video som publicerades för några dagar sedan visas bilden upp hur gatorna i Schweiz översvämmas av afrikanska invällare på väg till Norra Europa.

Ledande rabbin: Judar och muslimer har en gemensam fiende

EUROPA. Ordföranden för Europeiska rabbinkonferensen samt Moskvas chefsrabbin varnar för ökande antisemitism och ultranationalism i Europa. Vidare menar han att judar och muslimer har en gemensam fiende i europeiska nationalister.

Erdogan fortsätter att hota Europa och kalla länder “nazistiska”

UTRIKES. Turkiets president fortsätter med att hota och likna flera europeiska länder som “nazistiska och fascistiska” till dess de går med på kraven han ställer.

Erdogans hot: “Inga européer kommer att kunna gå säkra”

RASKRIG. Turkiets president Recep Tayyip Erdogan hotar européer med att säga att ingen av dem kommer kunna gå säker ifall Europas förhållningssätt mot turkiska politiker på kontinenten fortsätter.

Turkiets utrikesminister varnar för raskrig i Europa

UTRIKES. Dagen efter det Nederländska valet varnade Turkiets utrikesminister Mevlüt Cavusoglu att Europa kommer att bli skådeplatsen för ett “heligt krig” inom kort.

Antalet ekonomiska migranter från Afrika kan öka kraftigt

EUROPA. Den österrikiska militära underrättelsetjänsten befarar att antalet afrikanska migranter kommer öka kraftigt. Det gäller framförallt asylsökare från Nigeria, Demokratiska republiken Kongo, Sudan och Etiopien.

Judar kan komma att lämna Europa efter Brexit enligt rysk rabbin

EUROPA. Tack vare Storbritanniens beslut att lämna EU, islamistiska terrordåd, antisemitism och tillväxten av nationella och invandringskritiska partier och organisationer kan judar komma att lämna Europa, enligt en högt uppsatt rysk rabbin.

Portugisiska nationalister iscensatte IS-avrättning

PORTUGAL. I Portugal växer opinionen mot massinvandringen och EU. Nyligen spelade det portugisiska nationalistpartiet Partido Nacional Renovador (PNR) upp en scen utanför presidentens bostad. En avrättning i terroristgruppen IS manér visades upp och tal hölls inför en nyfiken folksamling.

London rekryterar 1 500 tungt beväpnade poliser

LONDON. För att kunna säkra upp Londons gator och förhindra nya terrorbrott ska nu London rekrytera 1 500 tungt beväpnade poliser. Poliserna kommer att patrullera gatorna dygnet runt och reaktionerna från allmänheten är mestadels positiva till nyheten.

Trump säger att USA kanske måste skjuta ner ryska plan som “provocerar” USA

UTRIKES. Presidentkandidaten Donald Trump har nu gjort utspel om att ryska flygplan som kommer för nära amerikanska flygplan måste skjutas ner och anklagar Barack Obama för att inte ta sådana incidenter på tillräckligt stort allvar.

Europeiska arméchefer: Européer kan inte längre räkna med att leva i fred

EUROPA. Flera europeiska arméchefer har uttryckt oro över utvecklingen i Europa. Efter terrordåden sade Norges nya arméchef Generalmajor Odin Johannessen att europeiska länder inte längre kan kan räkna med att leva i fred utan att försvara sig.

Aftonbladet försöker lura sina läsare

FULMEDIA. Efter kravaller vid gränsen mellan Makedonien och Grekland under måndagen förmedlar Aftonbladet en falsk beskrivning av händelsen. Den uppmärksamme läsaren kan dock enkelt skaffa sig en annan bild genom att kolla på det oredigerade bildmaterialet. Sedan Slovenien, Österrike, Serbien, Makedonien och Kroatien infört ett gemensamt tak om att dagligen släppa in maximalt 580 så […]

Schweiz arméchef varnar för kaos i Europa

SCHWEIZ. Schweiz arméchef André Blattman varnar nu för att massinvandringen, terrorismen och den ekonomiska krisen kommer att leda till ett kaotiskt tillstånd i hela Europa. Därför vill Blattman nu att Schweiz ska rusta upp armén.

Tjeckien tar emot 153 kristna araber

TJECKIEN. Tjeckien har beslutat att ta emot 153 kristna araber, som flytt från IS i norra Irak. Men beslutet anses vara kontroversiellt i ett land där majoriteten av folket inte vill ta emot asylinvandrare alls.

Massinvandringen till Europa i bild

MEDIA. Youtube-kanalen Death of Nations har publicerat en film som sammanfattar den pågående massinvandringen vilken, om den inte stoppas, kommer att leda till Europas undergång.

Viktor Orbán: “Europa är förrått”

UNGERN. I ett tal som hölls nyligen sa Ungerns premiärminister att Europa är utsatt för en konspiration och förräderi.

Nya prognosen: 1,5 miljoner asylsökare till Tyskland

MASSINVANDRING. De tyska myndigheterna beräknar nu att Tyskland kommer ta emot cirka 1,5 miljoner asylsökare under 2015. Förut väntade man sig att mellan 800 000 till en miljon asylsökare kommer ta sig till landet år 2015.

Tino Sanandaji: svenskarna riskerar att bli minoritet inom 10-15 år

MASSINVANDRING. I ett inlägg på Facebook skriver den kurdiske nationalekonomen tillika invandringskritikern Tino Sanandaji att svenskarna kan bli en minoritet inom 10-15 år om den förödande massinvandringen fortsätter i nuvarande takt.

Tysk politiker vill årligen flyga in en miljon kolonisatörer till EU

EUROPA. Tysklands konservative inrikesminister Thomas de Maizière vill se ett nytt bidragssystem för asylsökare i Tyskland samt föreslår att EU ska flyga in en miljon utomeuropeiska flyktingar till Europa men att kontinenten i övrigt inte ska ta emot några asylsökare.

Dagens unga blir allt mer ohälsosamma – riskerar att dö yngre än sina förfäder

HÄLSA. I en ny rapport från Världshälsoorganisationen framgår det att dagens unga européer riskerar att dö yngre än sina far- och morföräldrar. Orsaken är att de röker, äter och dricker för mycket skräpmat.

Nytt stängsel i Ungern efter organiserad flyktingattack

UNGERN. Ungern bygger nytt gränsstängsel mot Kroatien. Ungern vill stoppa flyktingkaoset.