JUDISK MAKT Barbara Spectre blev okänd 2010 efter ett klipp där hon helt öppet berättade om judiska planer för ett mångkulturellt Europa. Nu har ett nytt klipp med judinnan dykt upp där hon utvecklar den Europa-fientliga tanken.

Klippet där judinnan Barbara Spectre berättar hur judarna ska göra Europa mångkulturellt och hur Europa ”inte kommer att överleva” ifall man motsätter sig detta är ett av de kändaste judisk makt-klippen i modern historia.

Men sedan klippet började uppmärksammas för drygt tio år sedan, ursprungligen av Fria Tider, har det varit tyst från Barbara Spectre – fram tills nu.

I ett nytt klipp som fått stor spridning ser man en någon äldre men lika Europa-fientlig Barbara Spectre utveckla sina tankar om judenheten och Europas framtid.

Klippet är över en timme långt och Barbara Spectre säger att hon egentligen inte hade tänkt framträda igen, men att den ”jordbävning” som skedde den 7 oktober med Hamas överraskningsattack mot Israel och den påstådda antisemitismen i Europa tvingar henne.

I klippet berättar Barbara Spectre att hon har tre medborgarskap och antyder att de är svenskt, amerikanskt och israeliskt. Sedan visar hon upp en Power Point-presentation om ett ”nytt Europa”. Presentationen har Paideias logotyp, vilket är samma judisk makt-organisation som Spectre representerade i det äldre klippet.

Barbara Spectre representerar fortfarande Paideia.

Hon hyllar en rad fördrag som antagits om Europa efter andra världskriget, som Spectre menar var för att ”utplåna den grova nationalism som varit så destruktiv för Europa”. Dessa är bland annat Schumandeklarationen 1950 och Romfördraget 1957, som båda lade grunden för EU, samt Maastrichtfördraget 1992 som innebar det formella bildandet av Europeiska unionen. Vidare hyllar Spectre när en rad EU-länder övergav sina valutor till förmån för euron kring millennieskiftet, hur EU expanderade till Östeuropa samt Lissabonfördraget från 2007.

Sedan följer en lång sentimental utläggning om EU:s storhetstid och europeiska politiker som varit avgörande för nationalstaternas nedmontering, däribland Sveriges tidigare statsminister Göran Persson. Enligt Spectre är dock hela tanken med globalistprojektet EU – och därmed judarnas ställning – numera hotat av antielitistisk nationalism och populism i Europa.

— Jag tror att detta är ett verkligt hot och att vi måste bekymra oss för Europa. Och om EU faller samman så tror jag vi får en annan situation för judar. EU har varit en av judarnas bästa allierade, säger Spectre.