MÅNGKULTUR. En 18-årig ung kvinna gruppvåldtogs av tio personer av utländsk bakgrund efter att ha blivit nerdrogad på ett diskotek i den tyska staden Freiburg.

Den unga tyska kvinnan ska ha fått en drink som innehöll narkotika på ett diskotek i centrum i den tyska staden Freiburg innan hon togs med och våldtogs i några buskar i över fyra timmar av tio män. Åtta syriska invandrare, en algerisk rasfrämling och en ”tysk” har gripits misstänkta för våldtäkten efter att DNA-fynd gjorts. Kvinnan ska enligt polisen vara mycket traumatiserad efter händelsen.

Den tyska tidningen Bild meddelar att de åtta misstänkte syrierna bodde på ett flyktingboende i närheten. Den huvudmisstänkte kommer från en syrisk-kurdisk familj som bor i Freiburg. De syriska invandrarna är mellan 18 och 29 år gamla.

Minst sju av de tio var sedan tidigare kända av polisen. Den huvudmisstänkte, den 22-årige Majd H, är redan misstänkt för tre fall av misshandel sam narkotikarelaterade brott. Han är dessutom misstänkt för en annan gruppvåldtäkt mot en 20-årig kvinna.

År 2016 blev läkarstudenten Maria Landenburger våldtagen och mördad av ett 23-årigt ”flyktingbarn” i den tyska staden. Händelsen skapade internationella rubriker när det visade sig att det 19-åriga offret var dottern till en EU-tjänsteman som arbetar för ökad massinvandring till Europa.

Källor:
Nine migrants in custody for gang raping German teen girl after DNA match
Ni «flyktninger» arrestert for gjengvoldtekt av 18-åring i Tyskland


  • Publicerad:
    2019-01-03 20:15