Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Löneökning på 53 500 kronor för moderat kommunalråd

Kommunalråd får makaber löneökning Kritiseras av partikamraten.

Högstadieelev knivhögg sin klasskamrat på skola – inte mordförsök enligt tingsrätten

SKÅNE. En längre konflikt mellan två tonårspojkar i Trelleborg ledde till att den ene knivhögg den andre i ryggen. Pojken döms nu till ungdomsvård och ungdomstjänst för grov misshandel.

Skandal i Trelleborg – fifflarföretagare har byggt sopberg

INRIKES. En företagare som tidigare dömts för skattebrott har byggt ett sopberg på en industritomt i Trelleborg. Ett gigantiskt sopberg har skapats på en industritomt i Trelleborg. Bakgrunden är att en skattebrottsdömd företagare fått tillstånd för sitt återvinningsbolag att bedriva verksamhet där. Någon seriös verksamhet verkar det dock inte ha varit. Istället har företaget tagit […]

88-årig man bor i sin bil – får ingen hjälp av kommunen — uppdaterad

SVEKET MOT SVENSKARNA. Den gamle mannen Rolf Hansson, 88 år, som lever i sin bil nekas hjälp från Trelleborgs kommun med att finna ett nytt boende, samtidigt som det verkar finnas outtömliga resurser för främlingar från fjärran länder.

Offentlig flygbladsutdelning i Trelleborg

Lördagen den 25 januari samlades aktivister ur Näste 3 i Trelleborg för en offentlig flygbladsutdelning utanför Ica Maxi. Allting gick lugnt till och flygbladen gick åt. Denna fredliga flygbladsutdelning lockade efter ett tag till sig inte mindre än tre stycken polisbilar och fem poliser som stod och bevakade flygbladsutdelningen i ungefär en och en halv […]

Banderolluppsättning längst E6, södra Skåne

På onsdagskvällen den 15 januari satte Motståndsrörelsen upp banderoller längs E6:an mellan Vellinge och Trelleborg.

Kamp mot tyrannerna i Trelleborgs kommun

Medlemmar från Motståndsrörelsens Näste 3 började måndagen med kamp som sig bör. Man begav sig till byarna Maglarp, Tommarp, Snarring och delade man ut ca 300 flygblad. Man satte även upp plakat och klistermärken under rutten. Man passade även på att besöka ett gravfält utanför Trelleborgs. Kliv in i ledet och gör din plikt för […]

Kamp mot förbrytarna i Trelleborgs kommun

Motståndsrörelsen påminde dom boende i Bösarp, Norra Åby, Simlinge, Gislövs strandmark samt Simrisdal om vilka förbrytare som vanstyrt landet. Alternativet och räddningen är Nordiska motståndsrörelsen, så tveka inte utan börja det nya året med MOTSTÅND mot systemet.

Kamp mot förbrytarna i Trelleborgs kommun

Under juldagens förmiddag befann sig Nordiska motståndsrörelsen än en gång i Trelleborg. Propagandaspridningen som bestod av cirka 250 flygblad inriktade sig på byar så som Villie och Värlinge.

Kamparbete mot förbrytarna i Trelleborgs kommun

Motståndsrörelsen var och bedrev aktivism i Trelleborgs kommun tisdag förmiddag. Flygblad delades ut i byarna Ugglarp, Lindholmen m.fl. platser. Besök gjordes även på en gammal borgruin, där man satte upp plakat i anslutning till ruinen. Nordisk revolution utan pardon!

Trelleborgs bibliotek hbtq-certifieras – kostar kommunen 133 000 kronor

HOMOLOBBYN. Biblioteket i Trelleborg har nu hbtq-certifierats, vilket innebär att man ska gå ifrån ”tvåkönsnormen” och använda könsneutrala uttryck istället för till exempel ”mamma och pappa”. Hbtq-certifieringen kostar kommunen 133 000 kronor.

Pedofilbröderna Björn och Teddy Sandberg döms för mycket stort antal grova barnvåldtäkter

INRIKES. Bröderna Björn och Teddy Sandberg, hemmahörande i Sollefteå kommun, dömdes under fredagen till fängelse för hundratals grova våldtäkter mot barn.

Folkets demonstration blev till nationalsocialistisk zon!

TRELLEBORG. Under lördagen arrangerades Folkets demonstration på Rådhustorget i skånska Trelleborg. För att visa demonstranterna att den enda kraften som kan rädda vårt folk är Motståndsrörelsen så samlades aktivister och partimedlemmar ur Näste 3 vid Rådhustorget med banderoll och fanor. Se även bilder på minst sagt sinnesförvirrade vänsternissar.

Aktivister rensade Trelleborg på prideflaggor – inga flaggor kvar inför pride!

TRELLEBORG. Det verkar som att lokalbefolkningen i Trelleborg slipper se prideflaggor under söndagens prideparad. Detta efter att flitiga aktivister stulit alla kommunens prideflaggor. Artikeln har uppdaterats med bilder.

“Flyktingbarn” åtalas för brutal gruppvåldtäkt – på pojke

TRELLEBORG. En pojke blev i september brutalt gruppvåldtagen i Maglarp utanför Trelleborg och nu åtalas tre så kallade “ensamkommande flyktingbarn” för det brutala dådet.