MÅNGKULTUREN. Fjällsjö Nyheter har skrivit om domen mot en ung afghansk man som våldtog två pojkar i bastun på ett kommunalt badhus i Härnösand. Mannen döms för detta till ungdomsvård och får dessutom stanna kvar i Sverige.

Ännu en afghan har utövat "bacha bazi" i sitt nya "hemland".

Den afghanska sexualiseringen av småpojkar som kallas ”bacha bazi” har nu även nått norra Sverige.

Ångermanlands tingsrätt har dömt den för homosexuell barnvåldtäkt misstänkte bosättaren i Härnösand till 5 månaders ungdomsvård för våldtäkt mot barn och sexuellt ofredande. Att straffet inte blir längre beror på att mannen påstår sig vara precis under 18 år och att regimen är ovillig till att ålderstesta honom. Åklagaren hade yrkat på att mannen ska utvisas till Afghanistan, där homovåldtäkter på barn är vanliga och på vissa håll av experterna anses vara en del av kulturen. Men ”rätten” har kommit fram till att mannen ska stanna i Sverige och fortsätta försörjas av svenskarna. Detta i linje med riksdagens beslut om att skapa ett mångkulturellt samhälle.

Det var den 5 April i år som mannen enligt domen ska ha besökt badhuset i Härnösand och där tagit kontakt med två små barn i bastun. Barnen var minderåriga och båda pojkar, men trots detta utsatte den manliga bosättaren barnen för en fullbordad våldtäkt.

Att män har sex med småpojkar är ett kulturellt fenomen i landet som mannen hör hemma i, Afghanistan. Fjällsjö Nyheter har tidigare rapporterat om hur tre afghanska bosättare i Strömsund analvåldtagit barn. Männen blev så småningom även dömda för brotten. Att vuxna män har sex med feminiserade småpojkar kallas i Afghanistan för bacha bazi (”boy play”).

För att förminska afghanens brott, och ansvaret för de svenska regimanhängare som är de ytterst skyldiga till att situationen uppkommit, beskrev regimmedian SVT ursprungligen homovåldtäkten på badhuset som ”sexuellt ofredande”.

Fjällsjö Nyheters granskning av fallet visade dock att SVT:s rapportering inte stämmer! I verkligheten var det fråga om en regelrätt våldtäkt på ett minderårigt barn. Afghanen hade våldtagit barnet i munnen tills han fått utlösning, och ”journalisterna” på SVT försökte därefter genom sin medvetet oärliga rapportering att skydda barnvåldtäktsmannen och den statliga politiska ideologi som möjliggör övergreppen.

Tsunami av barnvåldtäkter plågar Norrland
Badhusvåldtäkter och andra sexuella övergrepp på badhus har blivit mycket vanliga i Norrland sedan mångkulturen genomdrevs på allvar. Bland de utsatta badhusen återfinns bland andra Norsjö badhus, där tre afghanska män tidigare i år åtalades för att ha överfallit mellanstadiebarn sexuellt. Två av männen dömdes därefter till en veckas samhällstjänst och den tredje frikändes helt. I domen står att läsa:

När det hände blev hon chockad. Efteråt kändes som att hela världen for ner, som att allt var hennes fel. Hon ifrågasatte sig själv och funderade kring om hon hade gjort något som hade framkallat beteendet hos dem. Det var jobbigt, och det är fortfarande jobbigt. Hon skuldbelägger sig själv och tänker att om hon inte hade åkt till badet så hade det inte hänt och att om hon inte hade haft badkläder så hade det inte hänt. Hon kände sig rädd och fick prata med skolkuratorn och sina föräldrar. Hon hade mardrömmar och tyckte att det var läskigt att gå ute själv.

”I 80 procent av anmälningarna från badhus var gärningsmännen av uppgiven eller fastställd utländsk härkomst. De flesta saknade svenskt personnummer och i anmälningarna framgick det att de tillhörde grupper av asylsökande pojkar”, skriver polisen i en rapport.

Frågan om barn kan göra mer för att inte utsättas för sexuella övergrepp på badhusen är svår. De flesta barn som utsätts har politiskt korrekta föräldrar, som stödjer den bakomliggande politiken. I dessa fall kan det vara svårt för föräldrarna att erkänna problematiken. När föräldrarna, eller andra vuxna som barnen litar på exempelvis lärare i skolan, vill tysta ned övergreppen för att främja den politik de hjärntvättats till att hylla känner barnen av detta, och mår dåligt.

Utsatta barn som har föräldrar som hatar bosättningspolitiken har sannolikt mycket lättare att förstå varför övergreppen drabbar dem, lättare att rikta vreden utåt, samt lättare att identifiera de makthavare som är politiskt skyldiga till övergreppen.

De norrländska badhusens mångkulturella prägel samt det politiska uppvaknande som skett de senaste åren har på den senaste tiden fått många medborgare att börja bojkotta badhusen. Resultatet blir sannolikt privatägda badhus, dit människor med en enhetlig norrländsk kultur söker sig för att bada med människor med samma värdegrund och socialgrupp

Ursprungligen publicerar på Fjällsjö Nyheter.

Källa:
Ungdomsvård för homovåldtäkt på barn


  • Publicerad:
    2016-12-25 09:30