MÅNGKULTUR. Det sovande folket måste vakna. Våldtäkter mot barn planeras och utförs hela tiden, och föräldrar måste vakna upp och inse hur den nya verkligheten är, hävdar den finska Centralkriminalpolisens kriminalöverkommissarie Sari Sarani.

I Finland diskuteras nu flitigt de många grova våldtäkter mot barn som begås i finländska delen av Norrland. Nyligen begicks en illvillig gruppvåldtäkt i Östermyra mot en finländsk tonårsflicka, och våldtäkten mot flickan är bara ett av många exempel på att något nytt är i görningen.

— Detta är bara toppen av ett isberg … Denna slags brottslighet är inte enkel att få kännedom om för folk eller myndigheter. Statistiken är fel och mycket är fortfarande osäkert, säger Centralkriminalpolisens kriminalöverkommissarie Sari Sarani.

Bara i Uleåborg har flera fall av våldtäkter mot barn upptäckts den senaste tiden, och mest uppmärksamhet har gruppvåldtäkterna mot en tioårig flicka fått. Flickan våldtogs av minst tio män i ett halvt år tills någon vuxen ingrep.

Eftersom alla de tio häktade männen är flyktingar från arabländer, och alla andra misstänkta i de aktuella liknande fallen även dessa är människor som påstår att de är flyktingar, har brotten kommit att få en politisk prägel. Allt fler påpekar att brotten helt hade kunnat förhindras genom att istället hjälpa flyktingarna i eller i närheten av deras hemländer.

Odemokratisk globalism skapar barnvåldtäkterna
Detta kommer dock inte att ske, utan istället förbereder makthavarna sig för en ny våg av massinvandring som för alltid ska förändra de europeiska länderna. Detta innebär även att de utländska våldtäktsgrupperna är här för att stanna:

— Finland måste vakna upp till faktumet att denna brottslighet börjar vara organiserad och att sådana nätverk existerar, varnar kriminalöverkommissarie Sarani.

Syftet med massinvandringen är inte att vara snälla mot flyktingar, eftersom man hade kunnat hjälpa hundra gånger fler nödställda på plats i hemländerna. Istället är syftet med massinvandringen att globalisera världen genom att krossa nationalstaterna, vilka i sin tur skapades av samma globalister för att krossa de gamla europeiska kejsardömena.

Tekniken är att först slå sönder de gamla (adliga) imperierna i sina beståndsdelar (nationer), för att sedan bygga upp ett nytt imperium under eget (borgerligt) styre. Ett idéhistoriskt exempel på dessa tankegångar står Giuseppe Mazzini för, mest känd som italiensk 1800-tals revolutionär och nationalist, men som även i förlängningen ville ena inte bara Italien utan hela Europa till ”Europas förenta stater”.

Den på ytan fridfulla politiska idén om ett enat Europa bestående av etniskt grundade nationalstater drivs dock numera bara av nationalistiska partier som Nationella Fronten i Frankrike. Den nya globalismen drivs istället av multinationella företag som Goldman Sachs och British Petroleum, vars taktik är att globalisera Europa genom en massinvandring som slår sönder all nationell gemenskap.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter


  • Publicerad:
    2018-12-09 14:45