FRANKRIKE. Information från volontärer som arbetar i ”flyktinglägret” i Calais, även kallat ”Djungeln”, gör gällande att vissa volontärer regelbundet har sex med de boende. Främst ska det gälla kvinnliga volontärer som anklagas från allt från att ha sex med underåriga till att ha flera olika partners dagligen.

calais-jungle-camp-307026

”Djungeln” i Calais. En miljö som uppmuntrar promiskuöst beteende och rasblandning?

Enligt uppgifter som läckt via en Facebooksida vid namn ”Calais People to People Solidarity” så har man i det stora migrantlägret ”Djungeln” i Calais stora problem med volontärer som har sex med både barn och vuxna ”flyktingar”. Det var i en diskussionstråd som startades av en manlig volontär som informationen först dök upp.

Enligt den hetsiga diskussionen, som sedan raderades av rädsla för att journalister skulle se den, ska det främst handla om vita kvinnor som arbetar som volontärer i lägret. Dessa anklagas för allt från att ha sexuellt umgänge med flera afrikanska män per dag, till att utnyttja underåriga sexuellt genom att göra bruk av sin ”maktposition” i lägret.

Så här skrev mannen som startade tråden:

Jag har hört om volontärer som har sex med flertalet partners under en dag, bara för att fortsätta på samma sätt dagen efter. Och jag vet också att det jag fått höra endast är en liten del i ett storskaligt missbruk.

Han menade även att detta förstärkte den bild som tydligen har funnits sedan tidigare av kvinnliga volontärarbetare som endast ute efter att ha sex med främlingar.

Det har länge rapporterats om odrägliga förhållanden i ”Djungeln”, där det stundtals bott över 10 000 personer, med bland annat människohandel och homovåldtäkter som vardagsmat. Fransmännen har flera gånger haft stora demonstrationer för att myndigheterna ska stänga igen lägret och i flera månader har myndigheter talat om att riva ”Djungeln” och driva ut de främlingar som olovligen  ockuperat marken. Trots detta tycks lägret alltså leva vidare än idag.

Källa:
White Women Volunteering at Calais Having Sex with Multiple Migrants Per Day


  • Publicerad:
    2016-09-23 15:00