FRANKRIKE. Ett hundratal poliser har samlats för att demonstrera mot otillräckliga resurser och polis-hatande vänsterextremister. Många poliser har sagt upp sig och moralen är låg.

Calais460x250

Det var i torsdags som över hundra poliser samlades för att demonstrera i Calais centrum. De demonstrerar mot att de har för dåliga resurser för att hantera invandrarlägret i Calais och mot den hatfulla attityden som vänsterextremister hyser för dem. Många har nu sagt upp sig och moralen hos dem som demonstrerar är låg.

Calais, som för bara några år sedan ansågs vara en populär turisthamn för många européer, har nu förvandlats till en kaotisk krigszon för dem som måste befinna sig i närområdet. Lastbilschaufförer får dagligen hantera och avvisa främlingar som vill krypa in i lasten och färdas genom tunneln till England och poliser får med livet som insatts kämpa för att få ordning på situationen. Detta har möts av motstånd hos vänsteraktivister som konstant fördömer deras ansträngningar.

Över 300 poliser har skadats under de senaste två månaderna. Aggressiva invandrare attackerar ofta med sten, järnrör men i vissa fall även med knivar och skjutvapen. Poliserna är nu rädda att det första dödsfallet ska inträffa snart.

Nordfront rapporterade tidigare om polisdemonstrationerna i Paris i onsdags. Det kokar i Frankrike just nu.

Källa:
REVEALED: French police FLEEING Calais after more than 300 are attacked by migrant mobs


  • Publicerad:
    2016-05-20 23:50