MEDIA. Efter att journalister på TV4 hetsat sina tittare till att mörda oppositionella vänder sig nu allt fler medborgare mot ägarna av den extrema kanalen. Det är andra gången på mindre än fyra månader som Bonnier AB:s journalister hetsar till mord på kritiker av regeringens politik. Detta rapporterar Fjällsjö Nyheter.

Cissi Wallin - Ellinor Grimsmark

TV4:s Cissi Wallin och barnmorskan Ellinor Grimmark.

En videosekvens på regimkritikern Ellinor Grimmark visades i bakgrunden om och om igen medan journalisterna på TV4 talade om att mörda henne. ”Abortera dem retroaktivt” föreslog den politiskt korrekta regimanhängaren Cissi Wallin. ”Du pratar om mord nu”, konstaterade TV4:s programledare Jesper Börjesson.

Anledningen till att regeringsanhängarna vill mörda sina meningsmotståndare är i det här fallet att Grimmark är kristen och därför inte vill utföra aborter i sitt jobb som barnmorska. Men det var bara några månader sedan en annan Bonnier-journalist och släkting till ägarfamiljen, Cecilia Hagen, hetsade till massmord på alla kritiker av invandringspolitiken.

— Vad ska man säga? Det är otroligt lågt! Jag blir förvånad att människor som är kapabla att tänka sitter och uttalar sig såhär, säger Grimmark i en kommentar.

Men landets journalister är som regel så här låga. De är anställda för att driva ägarens politik, lögner och hets till mord på meningsmotståndare är medel för att driva igenom denna politik.

— Vi är på väg till Norge och vi kände nu att vi flyttar omgående, säger Grimmark och tillägger:

— Vi orkar inte med Sverige mer!

Men samtidigt väljer många att inte fly utan väljer att stanna i Sverige och på nära håll studera regimens moraliska kollaps. Regimanhängarnas mordhot är ett svaghetstecken som tyder på att argumenten är slut och att våldet snart tar vid. När så sker blir regimen illegitim i folkets ögon.

Allt fler ifrågasätter nu legaliteten i Bonniers sändningstillstånd, och om ett sändningstillstånd verkligen är förenligt med att hetsa tittarna till att döda oppositionella. Om hetsen varit mot regimanhängare hade den sannolikt setts som olaglig.

Sändningstillståndet är det tillstånd som regeringen gett Sveriges Television och TV4 att sända TV via marknätet. Sändningstillståndet vilar på Radio- och TV-lagen som bland annat säger att sändningarna ska vara oberoende av politiska och ekonomiska intressen i landet.

Trots detta ägs TV4 av en av Sveriges rikaste familjer, Bonnier, och är intimt sammankopplat med ägarfamiljens globalistiska politiska intressen.

Till detta läggs nu att journalisterna på TV-kanalen hetsar tittarna till att mörda människor som är mot regeringens politik.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2017-01-29 23:15