YOUTUBE. PewDiePie släppte igår en film som innehöll budskapet ”Epstein didn’t kill himself”.

Den folkkäre Youtube-kändisen PewDiePie, mindre känd som Felix Kjellberg, släppte igår en film där han bland annat visade hur han satt och redigerade bilder. I den andra bilden valde PewDiePie att lägga in egen text och skrev ”Epstein didn’t kill himself”.

Det här är inte första gången PewDiePie har berört historien om finansmannen och juden Jeffrey Epstein som nyligen dog i häktet där han satt frihetsberövad på grund av att han misstänktes för nya brott liknande de han dömdes för 2008. PewDiePie har tidigare twittrat ut samma budskap om Epsteins död som många menar inte var ett självmord utan ett mord för att stoppa utredningen och skydda alla mäktiga personer som annars riskerade att bli indragna. PewDiePie har också tidigare uppmärksammat ”Epstein didn’t kill himself”-memer i en av sina filmer:

Tidigare i år genomförde PewDiePie också vad som verkade vara en PR-kupp mot den yttrandefrihetsfientliga och judiska lobbygruppen ADL. Svensken lovade då att skänka 50 000 dollar till ADL men drog sedan tillbaka löftet efter att hans fans protesterat och han själv kollat upp ADL mer noga och kommit fram till att de inte var en organisation han ville stödja.


  • Publicerad:
    2019-11-23 15:30