MEDIA. Youtube-kändisen Pewdiepie fortsätter med sina Hitler-referenser. I en nyligen upplagd video på Youtube testar han hur ”awesome” olika bilder är. Hur många poäng fick Hitler mån tro?

Svensken Felix Kjellberg, mer känd som Youtube-stjärnan ”Pewdiepie”, har i en rad olika filmer hånat judisk makt-rörelsen genom olika anti-judiska inslag och Hitler-referenser i sina filmer.

Till följd av filmer har Kjellberg bland annat blivit anklagad för att vara antisemit och Disney har avbrutit ett mycket lukrativt samarbete med honom. Kjellberg har dock tagit detta med ro och han har i efterhand publicerat en film som visar en meme som antyder att sionister låg bakom attackerna mot World Trade Center den 11 september 2001.

I en av sina senaste filmer testar han olika internetprogram där ett program som han testade var bildtjänsten Everypixel Aesthetics Test där man kan ladda upp fotografier och så får man tillbaka ett meddelande där man kan se hur många procent ”awesome” bilden är. Men vad hände när han laddade upp en bild av Adolf Hitler?

Se svaret cirka 06:43 minuter in i klippet nedanför:


  • Publicerad:
    2017-04-02 08:55