Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

PewDiePie fortsätter att trotsa judisk makt-rörelsen

Av Redaktionen, 2017-02-18
redaktionen@nordfront.se

INTERNET. Trots försök att stoppa och tysta den svenske Youtube-kändisen PewDiePie så fortsätter han att trotsa judisk makt-rörelsen. I sin senaste video antydde han att sionister låg bakom 9/11-attackerna.

Från PewDiePies senaste Youtube-video.

Under drygt en månads tid har en svensk vid namn Felix Arvid Ulf Kjellberg, mer känd som Youtubestjärnan PewDiePie, i olika videor hånat judisk makt-rörelsen genom antijudiska inslag i sina videos. Bland annat betalade han två indier för att under en livestream hålla upp en skylt där det stod ”död åt alla judar” och fick några andra personer i ytterligare en video att säga ”[Adolf] Hitler gjorde inget fel”.

Detta har fått till följd att den otroligt populäre Youtube-kändisen fick sina konton avstängda på flertalet internettjänster och att Disney avbröt sitt samarbete med honom. PewDiePie har dock tagit detta med ro och bland annat pekat ut ägarna bakom tjänsten Fiverrs som judar.

Nu har han ännu en gång skapat rubriker då han i sin senaste Youtube-video visar en meme som länge cirkulerat på Internet och som antyder att det var sionister som låg bakom attackerna mot Wold Trade Center den elfte september 2001.

Klippet har i skrivande stund visats nästan tre miljoner gånger.

Se hela klippet nedan:

Läs mer om 9/11 attackerna HÄR.


  • Publicerad:
    2017-02-18 17:40