Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN#66: Palestiniern Bechir Rabani och fd RS:aren Tobias Lindberg

Av Redaktionen, 2016-06-24
redaktionen@nordfront.se

NORDFRONT. I Radio Nordfronts längsta avsnitt hitintills intervjuas två personer med vitt skilda bakgrunder, men som båda kommit att bli kritiker till bankmaffian och ”mångkultur”.

Klicka för förstoring.

Klicka för förstoring.

Här kommer avsnitt 66 av Radio Nordfront i vilket de fasta medarbetarna Robin Palmblad, Emil Hagberg och Pär Öberg intervjuar i detta avsnitt de båda opinionsbildarna Bechir Rabani och Tobias Lindberg.

Rabani och Lindberg har vitt skilda bakgrunder: Rabanis släkt är ursprungligen från Palestina och Lindberg har en bakgrund som aktiv i Rättvisepartiet Socialisterna (RS).

Numera har de båda gemensamt att de blivit brinnande kritiker av den bankmaffia som på olika vis plundrar och söndrar vår planet och som strävar efter införandet av ett totalitärt världsherravälde.

Rabani har främst tagit plats som informationsbildare genom Facebook, där han har över 1000 följare medan Lindberg driver webbplatsen Informationskriget.se som exempelvis belyser globalism och folkmord på vita.

Avsnittet blev som vi flaggat för Radio Nordfronts längsta någonsin med över 4 timmars politisk diskussion — mycket nöje.

Texten om Rättvisepartiet Socialisterna (RS):

Partiet är ett av tre trotskistiska partier i Sverige: Socialistiska Partiet, Rättvisepartet Socialisterna och Arbetarpartiet, där Arbetarpartiet är mer marxistiskt och alltså inriktade på att ta tillvara arbetarklassens intressen medan de andra två partierna är mer ”New Left” som tänker sig att arbetarklassen är passé och att det nu är andra grupper som ska göra revolution, t.ex feminister, homosexuella och invandrare m.fl.

Trotskister är en samling sinsemellan splittrade kommunistiska sekter som delvis blev utrensade av Stalin på 30-talet. Skiljelinjerna var bland annat att trotskisterna ville ha mångkultur och en världsrevolution, medan Stalin menade att Sovjetunionen skulle fungera bättre som en allians av etniska stater och att försök till världsrevolution skulle leda till att resten av världen invaderade och krossade Sovjetunionen. Mycket av Stalins påstådda paranoia hade sin grund i verkliga trotskistiska konspirationer, där trotskister sökte stöd från utlandet för att kuppa Stalin.

Trotskisternas politiska metod efter Andra världskriget har varit entrismen, vilket innebär att man nästlar sig in i andras politiska organisationer och försöker att ta över dem. Rättvisepartiet bildades t.ex. efter att Socialdemokraterna upptäckt trotskister inom sitt eget parti och uteslutit dem. Efter uteslutningarna har trotskisterna använt sig av så kallade spränglistor för att försöka ta Socialdemokraternas röster i valen.

Rättvisepartiet är en del av CWI, som är en judiskt ledd kommunistisk international av trotskistiska kommunister som pga entrism blivit uteslutna ur socialdemokraterna i Storbritannien. Internationalen grundades av ”Ted Grant”, som egentligen hette Isaac Blank men bytte namn för att inte folk skulle identifiera honom som jude. Detta var mycket vanligt på den tiden bland trotskisternas ledare.

Isaac Blank blev ”Ted Grant”, Max Basch blev ”Sid Frost”, Ygael Gluckstein blev ”Tony Cliff” osv. Trotskij själv hette egentligen Bronstein. Den trotskistiska namnbytartraditionen skiljer sig från uttalade nom de guerres som exempelvis Stalin, Che, Arafat, Pol Pot, Pancho Villa, Mozgovoy m.fl på så sätt att det inte är uppenbara ”artistnamn” utan menat att föreställa verkliga personnamn.

Förutom entrismen, som gjort partiet illa omtyckt av andra vänsterorganisationer, och den etniska enfalden inom den internationella ledningen, har Rättvisepartiet gjort sig kända för att ofta figurera i media om att de blivit misshandlade och hotade av politiska motståndare. Brott som det aldrig finns några vittnen till och som ofta inte polisanmäls och som ingen någonsin blivit dömd för. Många har därför uppfattat det som en kampmetod för att få uppmärksamhet och för att skapa en bild av att man är större och viktigare än man är.

Dokumentären The Greatest Story Never Told:

Under avsnittet diskuteras bland annat dokumentären The Greatest Story Never Told, som Nordfront skrivit tidigare om.

Dokumentären erbjuder en mycket alternativ bild av skeendena före, under och efter andra världskriget.

Avsnittet gick bland annat in på:

 • Bechir Rabanis bakgrund och hur han fick upp ögonen för sionismen som politisk kraft.
 • Dokumentären Marching to Zion som berättar om hur den pro-israeliska kristendomen i USA skapades.
 • 9/11-attackerna och de sionistiska krigskampanjerna i Mellanöstern som förs främst genom USA.
 • Rabanis skrivande på Facebook och hans blogg Crystalklart.wordpress.com och hans krönika Den selektiva anti-rasismen publicerad i Nya Tider.
 • Rabanis syn på massinvandring, ”mångkultur” och hur globalisterna bäst bekämpas i Sverige och världen.
 • Tobias Lindbergs tidigare engagemang inom Rättvisepartiet Socialisterna (RS).
 • Lindbergs successiva uppvaknande och hur han kom att läsa revisionistiskt material.
 • Lindbergs syn på skolfrågor som exempelvis skolplikten.
 • Lindbergs webbplats informationskriget.se som nyligen hade över 200 000 unika besökare.
 • Ekologisk odling och kritik mot genmanipulerade grödor (GMO).
 • En intressant och naturvetenskaplig kritik mot användning av fluor i exempelvis tandkräm.
 • De bådas syn på den officiella versionen av ”Förintelsen”, något som de båda menar på uppvisar stora brister.

Besök gästernas webbplatser:

Bechir Rabanis Facebook-profil och hans blogg Crystalklart.wordpress.com.

Tobias Lindbergs webbplats www.informationskriget.se.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på avsnittet (246 minuter):

Klicka här för att ladda ner avsnittet.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Martin Saxlind, Emil Hagberg och Pär Öberg.

Vidare kommer intressanta personer från Motståndsrörelsen, men även utomstående nationella, att bjudas in för att medverka i Radio Nordfront.


 • Publicerad:
  2016-06-24 15:30