STORBRITANNIEN. Den före detta säkerhetsministern och sjöofficeren Alan West vill att brittiska skolor ska börja ”undervisa” barnen om elfte september-attackerna för att undvika att de faller för ”konspirationsteorier”.

admiral-lord-alan-west-446394

Baron West av Spithead.

Den före detta säkerhetsministern och förste sjölorden Alan West, eller Baron West av Spithead som han formellt heter, sa nyligen i en intervju till den judiskägda tidningen The Times att han vill att skolor i Storbritannien börjar undervisa barnen om attackerna i USA den elfte september 2001, även kända som 9/11.

Anledningen är att baron West är rädd att barnen annars kan hänfalla åt ”konspirationsteorier” då de idag i regel får sin information om 9/11 från Internet.

— Ingen under 19 har något minne av attackerna den elfte september. De kommer endast känna till dem ifall de gått ut på Internet och tittat på hemsidor eller ifall någon lärt ut det till dem, säger baron West och påpekar att händelserna än så länge är för nära i tiden för att tas upp på historielektioner.

Mycket av den information som finns på Internet kring 9/11 motsäger dock den officiella versionen av händelserna som det västerländska etablissemanget förespråkar, något som oroar West.

— Det finns teorier om att USA gjorde det och jag finner detta djupt oroande. Många människor online skyller aktivt allt som händer i Syrien och Irak på västvärlden.

Baron West kommer senare denna månad att tala vid en konferens som anordnas av organisationen Since 9/11. Syftet med konferensen är att ”utbilda” unga i ”sanningen” om 9/11. Andra talare blir exempelvis den judiske historikern Simon Schama och baron John Nash som arbetar år Storbritanniens skolminister.

Nästan 3 000 människor förlorade sina liv vid attackerna den elfte september då bland annat tre höghus i New York rasade samman efter att två flygplan flög in i två av dem. Enligt den officiella versionen låg terroristorganisationen al-Qaeda och dess ledare Usama bin Laden bakom attackerna. Denna version har dock stark ifrågasatts av många som menar att USA och Israel med hjälp av Saudiarabien arrangerade det hela för att på så sätt kunna motivera bland annat fler sionistiska krig i Mellanöstern och strängare övervakning av den amerikanska befolkningen.

Källa:
9/11 should be taught in school to save kids from conspiracy theories – ex-Navy boss


  • Publicerad:
    2017-01-05 21:20