Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Konspirationsteoriernas kamp

Av Dennis Hopper, 2016-10-05
dennis.hopper@nordfront.se

NÖJE. I vår tid flödar konspirationsteorierna och på nätet finns det enorma mängder av underhållande teorier att fördjupa sig i. Kanske rent av hela internet är en enda stor konspiration? Den hebreiska bokstaven W eller waw har nämligen värdet 6, www blir då 666, lite förenklat innebär detta enligt vissa att det är Antikrist som ligger bakom internet för att förleda mänskligheten i synd och starta Armageddon. Man behöver inte leta länge innan man hittar den ena mer bisarra konspirationen efter den andra.

tinfoil-hat-and-tinfoil-cat

Jag har här samlat fem stycken som fyller vissa kriterier jag anser en bra konspirationsteori bör ha. En bra sådan bör innehålla makt, många inblandade och svårtolkade bevis som gärna får vara fantasifulla och ologiska. Hela motivet i sig behöver inte vara logiskt, maktutövning eller bara ren och skär ondska får gärna vara motiv i sig. Att vi ska vara rädda för vad som egentligen pågår eller skulle kunna hända är även det ett viktigt inslag.

Nu måste det tilläggas att det sker mycket suspekt i vår värld och nog ska man vara bra blind och hjärntvättad för att inte se att många saker faktiskt är lögn och mediala mörkläggningar. Ordet konspirationsteori används dock oftast för att att förlöjliga och påskina att en åsikt eller övertygelse är humbug och egentligen bygger på någon slags fobi eller ren paranoia.

Jag kan i sammanhanget nämna 9/11 i USA där vi lärt oss att radikala muslimer från ett land som ligger generationer efter oss i ren teknologisk utveckling skulle ha planerat, förberett och lyckats genomföra en terrorattack i hjärtat av världens mest militärt utrustade nation. De ska ha lyckats kapa fyra väldigt stora och invecklade plan och lyckats flyga in alla utom ett av dessa i väldigt strategiska mål varav ett var Pentagon, världens kanske mest välbevakade byggnad. Det enda som inte nådde sitt mål var ett där kaparna övermannades av de modiga och patriotiska passagerarna som tog kontroll över planet och kraschlandade detta på ett fält.

Detta påstådda terrordåd har vi matas med från alla håll och kanter men rimligtvis borde alla inse att detta händelseförlopp är fullständigt omöjligt och rent av absurt. Men den som påpekar detta kvalificerar sig som konspirationsteoretiker och därav blir alla argument reducerade till mentala foliehattar och paranoida fantasier. Så på med foliehattarna, lägg mobiltelefonerna i mikrovågsugnen och dra för gardinerna för nu tar vi en djupdykning ner i den hemliga sanningen som döljer sig bakom kulisserna…

5. Beatles är fejk

Den insatte konspirationsnörden har säkert ramlat över teorin att Paul McCartney dog 1966 i en bilolycka och ersättes av någon som liknade honom så att showen kunde fortsätta. Men det finns en annan teori som går ännu djupare än så, tänk om hela gruppen är fejk?

Är Beatles bara ett stort marknadsföringsknep som gick väldigt bra?
Beatles är enligt denna konspirationsteori enbart ett knep för att sälja skivor och få makt över ungdomar. Vissa går så långt som att påstå att detta är ett led i någon slags ambition att ta över världen. Men jag tycker teorin med marknadsföringen är bra nog i sin enkelhet, för nog lyckades Beatles ta över världen rent musikaliskt.

De var överallt samtidigt, de spelade in 27 album på 8 år. Konserter, turnéer, intervjuer, filmer och tv-framträdanden avlöste varandra. Dessa engelska svärmorsdrömmar jobbade i en fruktansvärd fart så varför kunde de inte ha haft två uppsättningar av varje medlem? Vissa medlemmars flickvänner har avslöjat en del konstigheter och om man studerar bildjämförelser och ser videoklipp finns det en poäng i denna konspiration. Jag ger er lite bildbevis och en intressant länk så får ni avgöra själva.

Paul vs. Faul

Paul vs. Faul

George Harrison, samme person eller?

George Harrison, samme person eller?

Vad hände med John Lennons näsa egentligen?

Vad hände med John Lennons näsa egentligen?

http://thebeatlesneverexisted.com

4. Satanister styr världen och offrar barn till djävulen

Det finns många liknande konspirationer med djävulen i centrum. Den kanske mest kända och mest förödande var häxbränningarna och denna villfarelse har på något mirakulöst vis överlevt till våra dagar fast nu har dessa häxor och barnamördare klättrat väldigt högt på karriärstegen.

The Ninth Circle, en global barnmördarsatanistsekt som styr världen?

The Ninth Circle, en global barnmördarsatanistsekt som styr världen?

Denna konspirationsteori hade sina glansdagar på 90-talet då de drog in hela hårdrocksvärlden i detta. Vi fick lära oss att det fanns dolda budskap och att musikerna ville hjärntvätta dem som lyssnade till att bli slavar till satan. En annan intressant aspekt av denna världsomfattande masspsykos var att det började användas hypnos och folk började få multipla personligheter. Bortträngda minnen kunde komma upp till ytan och det var inte alltför ovanligt att minnet innefattade att äta spädbarn, ha orgier med högt uppsatta personer och att offra människor till satan.

Påven, navet i den världsomfattande satanistbarnmördarsekten?

Påven, navet i den världsomfattande barnmördarsatanistsekten?

Detta har utvecklats med åren och nu är så högt uppsatta personer som påven, drottning Elisabeth i England och en mängd politiker världen över insyltade i denna satanistiska barnmördarsekt. För att krydda detta ytterligare ska tydligen påven Joseph Ratzinger varit med i en nazistisk barnoffrande kult också, The Dark Knights, som tydligen offrade barn till satan i lägret Ravensbruck. Men som tur är håller sanningen på att hinna i kapp dessa monster i mänsklig skepnad för några modiga ögonvittnen håller på att dra fram allt detta i ljuset.

http://childabuserecovery.com/global-elite-satanic-cult-said-to-schedule-child-sacrifice-judges-issue-arrest-warrants/

3. Månen finns inte

Månlandningen rymmer många märkligheter i sig men vad sägs om en konspirationsteori där månen kanske inte ens finns utan det är någon som spelar upp ett hologram för oss. Vad döljer sig i såna fall bakom hologrammet? Är månen helt försvunnen eller är det utomjordingar och sjöjungfrur som bygger en bas tillsammans med Elvis på månen?

Hur skulle månlandningen ha skett när månen inte ens finns?

Hur skulle månlandningen ha skett när månen inte ens finns?

Om man tror sig ha bevis för att månen finns kan man lätt göra sig en rejäl hacka, i länken finns information för just detta. Kan du bevisa att månen finns får du nämligen hela 100.000 dollar av The Mad Revisionist.

http://blackbag.gawker.com/is-the-moon-real-1691362378

2. Hitlers utomjordiska superras

Platta jorden-teorin i all ära men personligen tycker jag konspirationsteorin om att jorden är ihålig och att utomjordingar tillsammans med nazister håller på att klona fram en superras från Hitlers DNA för att kunna ta över jorden med hjälp av UFO:s är betydligt bättre.

Vad som komma skall enliget hollowearthteorin.

Vad som komma skall enligt hollow earth-teorin.

NSDAP och SS fick hjälp av utomjordingar med teknologi och kunnande. Det var med hjälp av detta de blev så framgångsrika och överlägsna på många olika områden. Tyskarna hade också ritningar, kartor och annan kunskap om polerna där man kan flyga in med UFO:n. Jorden är nämligen ihålig och rymmer en fantastisk värld full av liv, även kallad Agharta.

En tysk ritning över Asharta?

En tysk ritning över Asharta?

I slutet av kriget ska, enligt denna teori, några tyskar tillsammans med Adolf Hitler dragit sig tillbaka till en bas på Antarktis där de slogs mot USA med hjälp av UFO:n. Detta kallades Operation Highjump och USA ska ha sprängt tre atombomber och förstört basen. Men tyskarna finns kvar inuti jorden där de som bäst håller på att klona fram en ny arme´. Det är deras spioner man ser varje gång man ser ett UFO. När armen är stark nog kommer tyskarna att ta över jorden och skapa det fjärde riket. Tydligen kallar “ny-nazister” denna nya regering, det vill säga den som ska styra från Antarktis efter maktövertagandet, för ”The Last Batallion”.

Kameran ljuger inte.

Kameran ljuger inte.

http://www.sheepletv.com/hitler-escapes-wwii-alive-builds-ufos-at-secret-underground-antarctic-base-211neu-schwabenlandshangri-la/

1. Förintelsen

Denna teori håller väldigt hög klass och ironiskt nog tror de flesta dessutom på den. Konspirationen lyder som vi alla vet att alla tyskar hatade judar och efter att ha hjärntvättats av hemska nazister blev följden att alla judar i Europa mördades. Alla tyskar hjälpte glatt till och tyckte det var en lysande idé att utrota en stor del av jordens befolkning.

Den tyska konspirationen var GIGANTISK. Enligt bland annat det judiska Simon Wiesenthal-centret rörde det sig om ”hundratusentals” inblandade (ledarna, medlemmar av säkerhetspolisen och den reguljära polisen, SS, soldater samt byråkrater räknas här in som delaktiga) men alla var extremt synkroniserade och kunde hålla tyst. Raul Hilberg, ”världens främsta expert på förintelsen” och författare av det magnum opus som ligger till grund för förintelsemytologin, tvingades i en rättegång medge att ”förintelsen” hade skett utan order, budget, plan eller organisation. Eftersom någon order om utrotningen inte finns menar Hilberg att den gjordes med tankeöverföring mellan högt uppsatta nazister.

Men enligt vad vi lärt oss räckte det inte med att kallblodigt mörda judarna. Barn, sjuka, gamla, homosexuella, kommunister, Jehovas vittnen, handikappade, zigenare och allsköns meningsmotståndare blev också mördade med ondskefull precision. Allt som allt gick mellan 11 och 17 miljoner personer in i förklädda duschar som i själva verket var gaskamrar. När de icke ont anande offren vred på duscharna kom det ut dödlig gas istället. Allt medan sadistiska mördarnazister njöt i fulla drag när de såg sin onda plan gå i verket.

Nazister, som vi lärt oss att de är.

Nazister, som vi lärt oss att de är.

För att kunna förverkliga detta byggdes speciella ”dödsläger” dit offren skulle ha förts med hjälp av tåg och godsvagnar. Som avrättningsmetod skulle gas ha använts, samma som användes vid avlusning. ”Nazisterna” såg nämligen alla som inte var vita och nazister som löss (vilket dock inte hindrade dem från att avlusa kläder från tyska soldater). På frågan varför inte kulor användes nämns kostnad och tid som argument. Men att upprätta speciella inrättningar med järnväg, bostäder, gaskamrar, kremeringsugnar och så vidare skulle efter en enkel huvudräkning bli både omständigare och dyrare. Detta argument viftas enkelt bort med att nazisterna ville att offren skulle lida så mycket som möjligt, vilket gör denna konspirationsteori än mer underhållande.

Alla kroppar kremerades och all annan bevisföring sprängdes eller eldades upp så bevis är något man inte kommer att kunna finna. Men ögonvittnen finns det gott om, runt 300.000 närmare bestämt, och dessa är, något som de själva motsägelsefullt påpekar, ett bevis för att denna konspiration skulle ha genomförts.

Välgödda och äppelkindade överlevare i Auschwitz, dödslägret där barn, sjuka och gamla skickades direkt till gaskamrarna.

Välgödda och äppelkindade överlevare i Auschwitz, dödslägret där barn, sjuka och gamla skickades direkt till gaskamrarna.

Lidandet och skulden i denna konspirationsteori är i sig ett helt kapitel. På senare tid har det talats om att “offrens” lidande går i arv, och en del hävdar till och med att deras lidande och trauma är snudd på värre än de ursprungliga offrens. Skulden till dessa hemska dåd läggs på alla vita och följdaktligen går denna skuld också i arv. Kollektiv skuld är något som ibland nämns i detta sammanhang och när myten om en växande antisemitism också vävs in i konspirationen skapas ett slags slagträ av paranoia och hat som kan svingas mot vita världen över. Så skäms ögonen ur dig och glöm aldrig att du är vit, hemsk och en potentiell judeutrotare och massmördare!

White guilt.

White guilt.

Det finns enormt mycket information om denna konspiration. Böcker, filmer, dokumentärer, konst, teatrar, musik, vad man än kan tänka sig kan användas för att “vi aldrig ska glömma.”. Konspirationen om den så kallade förintelsen kan vara det största självspelande pianot i vår tid och växlarna som dras kan omöjligt göras större. Eller som en av frågeställningarna lyder på en svensk sida som vill göra sig gällande som seriös och djuplodande:

”En paradox i detta sammanhang är att det judiska folket och den judiska religionen alltid på ett särskilt sätt har inskärpt människans etiska ansvar och hennes förmåga att förfina sin etiska fingerkänslighet. Ett av judendomens kännetecken är plikten att uppfylla Torah, läran och buden och ständigt bli en bättre människa. Just denna grupp människor drabbades hårdast av nazismens antietik med våldet, handlingskraften och stålsättandet som grundpelare.”

http://www.so-rummet.se/fakta-artiklar/forintelsen-del-1-ett-enormt-problemkomplex


  • Publicerad:
    2016-10-05 10:30