Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

“Dokumentären gav mig en panikattack”

Av Robin Palmblad, 2015-12-20
robin.palmblad@nordfront.se

VECKANS FILM. Nordfront når ständigt nya läsare och därför återupprepas detta tips på nytt — här kommer de politiskt korrekta historielärarnas värsta mardröm.

Det är osant att jag eller någon annan i Tyskland ville ha krig 1939. Det anstiftades och provocerades fram enkom av internationella statsmän av antingen judisk härkomst eller arbetandes för judiska intressen. Jag har gjort alltför många erbjudanden gällande begränsanden och kontroll av upprustning, i vilken eftervärlden inte alltid kommer att vara för fega att bortse ifrån, för att ansvaret för utbrottet av detta krig skall åläggas mig. Inte har jag heller önskat, efter det fruktansvärda första världskriget, att det skulle komma ett till mot antingen England eller Amerika. Århundraden kommer att förflyta, men från ruinerna från våra städer och monument kommer hatet mot de som är ytterst ansvariga att ånyo att växa mot det folk vi har att tacka för allt detta: den internationella judendomen och dess hantlangare.

Adolf Hitler, i sitt politiska testamente, 29 april, 1945

Tack redaktionen för att ni publicerade Adolf Hitler The Greatest Story Never Told, eftersom media ljuger om 11 september-attackerna så har jag grunnat på om denna ”förintelse” verkligen var så ”omfattande” som vissa medier påstår, nu VET jag, en stor ”pusselbit” föll på plats! Nu är jag inte ”blind” längre, jag ”ser” utan tvekan.

Kommentar på Nordfront, 2015

Nyklippt trailer: En av programledarna på Red Ice Radio fick en panikattack efter att ha sett dokumentären.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Nordfront har tidigare uppmärksammat dokumentären The Greatest Story Never Told (TGSNT) — och nu gör vi det igen. Trots hård censur på Youtube (de har numera blockerat filmen fullständigt) och Vimeo tycks dokumentären fortsätta fascinera historiskt intresserade, och även nästla sig in i ”truthers”-kretsar.

Dokumentären erbjuder en mycket alternativ bild av skeendena före, under och efter andra världskriget. TGSNT slår även hål på den groteska ”Förintelse”-bluffen.

Satir gällande hur den groteska "Förintelse"-bluffen håller på att avslöjas.

Satir gällande hur den groteska ”Förintelse”-bluffen håller på att avslöjas.

Det var då radiokanalen Red Ice Radio diskuterade TGSNT som en av programledarna berättade hur den påverkat honom:

— Jag fick på allvar en panikattack efter att ha tittat på dokumentären. I dagar efteråt var jag skärrad. Den gjorde ett djupt avtryck och plötsligt började pusselbitarna att falla på plats. Jag kände mig oerhört förrådd och började att titta tillbaka på hela mitt liv. Jag tänkte tillbaka på alla filmer som jag sett… jag kunde bara inte tro det… ifall de lyckas med ett sådant här trick… då är allting möjligt… allting.

tgsnt

Meme från Daily Stormer.

TGSNT är numera över 6 timmar lång och bör ses av alla människor, oavsett politisk hemvist. På TGSNT:s webbplats, www.thegreateststorynevertold.tv, finns det även en dvd-utgåva av dokumentären att köpa.

Personligen anser jag att TGSNT borde visas i svenska skolor, för att få en motvikt till de propaganda-bluffar som andra världskrigets segermakter kom att sprida efter kriget.

TGSNT har raderats ett flertal gånger från Youtube, men i skrivande stund finns en lågupplöst version tillgänglig  — dock med ett aktivt censurfilter för människor som bor i Tyskland, Österrike, Frankrike, Polen, Kanada, Italien, Tjeckien och Israel.

Uppdatering 2015-12-20: TGSNT blev nyligen helt blockerad av Youtube (efter att ha fått 742 000 visningar) så numera måste man ladda ner den (engelska undertexter finns här) eller se den på TGSNs webbplats.

Artikeln publicerades ursprungligen 2014-11-02.


  • Publicerad:
    2015-12-20 10:00