HUMOR. Komikern Ricky Gervais talade nyligen inför Hollywood-elitens Golden Globe-utdelningar. Han delade ut kängor till både höger och vänster och sa bland annat att Jeffrey Epstein inte begick självmord.

Den brittiske komikern Ricky Gervais höll den 5 januari i Golden Globe-galan i Beverly Hills inför Hollywood-eliten. Det var femte – och enligt Gervais även sista – gången han var konferencier på galan.

Han uppmanade redan i början alla ”vakna” vänsterliberala Hollywood-personligheter som vann priser under kvällen att inte hålla politiska tal.

— Ni är inte i den sitsen att ni kan läxa upp tittarna om någonting, ni kan ingenting om den riktiga världen. De flesta av er har spenderat mindre tid i skolan än Greta Thunberg, sa komikern.

Gervais normaliserade även memen om att den judiske pedofilringsmisstänkte Jeffrey Epstein inte begick självmord.

Detta är något som är den officiella historien men som endast 29 procent av amerikanerna trodde på strax efter mordet. Även PewDiePie och Bashar al-Assad har framfört samma budskap.

Många tror att Epstein mördades för att han hade för mycket information om politiskt viktiga personer som han förmodat filmat eller fotat medan de hade sex med unga och ibland minderåriga flickor under olika bjudresor. Informationen användes sedan som utpressningsmaterial mot de inflytelserika personerna. Idag tros Epsteins före detta flickvän och sedermera flickrekryterare – den likaledes judiska Ghislaine Maxwellgömma sig i bland annat Israel med hjälp av ”mäktiga kontakter”.

Ricky Gervais har på senare tid haft vissa problem med pk-massorna på Twitter efter att ha gjort sig lustig över framförallt trans- och könslajvarhysterin.

Den brittiske komikern drev med den politiska korrektheten redan i början av 00-talet i TV-serien The Office. Exempelvis i det här klippet skämtas det om pk-människors okunskap och godhetssignalerande om svart maktterroristen Nelson Mandela.


  • Publicerad:
    2020-01-07 22:30