UTRIKES. Den ökände judiske finansmannen och pedofilen Jeffrey Epstein kan på tidigare okända bilder ses med en liten sovande flicka i knäet. Bilderna togs under en resa med hans privata jetplan till Disney World i Florida år 2004.

På bilder som inte tidigare visats kan den judiske finansmannen och pedofilen Jeffrey Epstein ses med barn på en resa till Disney World i Orlando i Florida år 2004.

Epstein bjöd en grupp om runt tio personer på en VIP-resa till Disney World. På resan medföljde bland andra societetskvinnan och medhjälparen Ghislaine Maxwell, dotter till den judiske mediemogulen och Mossadagenten Robert Maxwell.

Andra personer som var med på resan var Sarah Kellen och den slovenska modellen Nadia Marcinkova. Epstein stod för alla kostnader och ska inte ha sparat på utgifterna.

Efter besöket på väg hem i Epsteins privata jetplan ses pedofilen sitta och mysa med armen runt en liten flicka som sover i hans knä.

Det finns även fler bilder från besöket på Disney World, på en restaurang där finansmannen åt och poserade, omgiven av ovetande barnfamiljer.

Det finns inga indikationer på att något av barnen på bilderna ska ha utsatts av pedofilen, men bilderna ger ändå en fingervisning om hur enkelt det var för Epstein att få tillgång till barn.

En källa som var med på resan säger till Daily Mail att denne blev förfärad av att se de sedan länge undanstoppade bilderna, efter vad som senare framkommit om Epstein.


  • Publicerad:
    2021-02-03 09:55