UTRIKES. Den åtalade pedofilen Jeffrey Epstein har ett omfattande nätverk som sträcker sig till Israels försvarsmakt och till eliten i London. Möt finanskvinnan och Mossadagenten Nicole Junkermann, rådgivare åt Brittiska hälsomyndigheten.

Få journalister har uppmärksammat den tyska finanskvinnan Nicole Junkermanns roll i samarbetet mellan Israels försvarsmakt (IDF) och den nu återigen åtalade judiske pedofilen Jeffrey Epstein.

Nyligen rapporterade Nordfront om samarbetet mellan Jeffrey Epstein och den tidigare israeliske premiärministern Ehud Barak.

Den liberale brittiske politiske journalisten Johnny Vedmore har lyckats tydliggöra den kopplingen och visar att finansiären och investeraren Nicole Junkermann utgör en aktör i underrättelsetjänsten för Israel och för Epsteins sextrafficking.

Men vem är Nicole Junkermann?

Framgångsrik multitalang
Bland alla sina talanger kan hon kalla sig polyglott – hon kunde redan innan hon blev finanskvinna tala flytande tyska, engelska, franska, italienska och spanska.

Hon började sin karriär som medgrundare till onlinespelportalen Winamax efter att ha studerat en kort kurs i företagande vid universitetet i Monaco.

Spelplattformen Winamax tjänade pengar åt henne långt innan onlinespel betraktades som en prioritet för statlig reglering.

Efter att företaget såldes investerade hon i det då nybildade Infront Sports and Media som tjänade pengar på publicerings- och eventrättigheter. Några av hennes tidiga investeringsobjekt såldes senare vidare till företagsjättar som Google och Unilever.

Efterhand växte hennes inflytande i företagsvärlden, många av dem relaterade till kommersiell sport.

2015 grundade hon sin egen aktiefond NFJ Capital med bas i London som numera är hennes primära bostadsort. Aktiefondens portfölj rymmer 26 företag med verksamheter inom media, medialt innehåll samt teknologi och teknik.

2017 blev hon både en av ledarna och investerarna i bildbyrån Magnum Global Ventures.

Samma år gifte hon sig med en stenrik gubbe från en förmögen italiensk familj, den gamle Ferdinando Maria Brachetti Peretti. Han är chef för energibolaget API Group.

2018 utvidgade hon sin sfär till den offentliga förvaltningens område och blev rådgivare i styrelsen för Storbritanniens Hälso- och socialomsorgsmyndighet (NHS). Styrelsen är rådgivare åt statssekreteraren beträffande teknologi inom hälso- och socialomsorg.

Den tjänsten fick hon av liberaldemokraten och parlamentsledamoten Matt Hancock, som numera är statssekreterare för myndigheten för Hälso- och socialomsorg.

Tidigare – tills i juli 2018 – var Hancock statssekreterare för Digitalisering, kultur, media och sport i Theresa Mays regering. Som nyss beskrivits har de frågorna utgjort Junkermanns finansiella kärnverksamhet sedan 2000-talets första årtionde.

Redan 2002 lyckades Junkermann köpa rättigheterna till 2006 års FIFA fotbolls-VM i Tyskland genom sitt relativt nya företag Infront Sports and Media.

Sjukvård och socialtjänst infiltreras av agenter
Man behöver inte anstränga sig för att gissa att Hancock och Junkermann i samband med hennes rekrytering till NHS därför har känt varandra under en längre tid och växlat upp sin gemensamma verksamhet till att nu ha direkt bäring på sjukvårdspersonal, patienter och socialtjänsten i Storbritannien.

Den enda bild på Junkermann som verkar finnas hos NHS och som är relaterad till hennes arbetsuppgifter är denna lilla bild publicerad i myndighetens Twitterflöde efter styrelsens första möte i november 2018.

Klicka på bilden för att komma till NHS/DHSCmedia på Twitter.

Men vad har detta med pedofilen Jeffrey Epstein att göra?

Samma år som hon köpte rättigheterna till fotbolls-VM läste hon lite på handelsskolan på universitetet Harvard i USA, i förbigående sagt även hem för många av Jeffrey Epsteins djupa och långtgående förbindelser med universitetet.

Flera gånger har ”mäktiga vänner” på Harvard hjälpt Epstein ur knipor, detta trots att han aldrig har gått några kurser eller arbetat på universitetet. Istället har han ”donerat” miljontals dollar till en tätt sammansluten grupp vänner där.

Året efter Junkermanns studier där lovade Epstein 30 miljoner dollar i donationer till Harvard genom sin välgörenhetsstiftelse Jeffrey Epstein Virgin Islands Foundation.

Nicole Junkermann är registrerad resenär till Epsteins privata ö Little Saint James i Karibien med hans privata jetflygplan som i folkmun kallas ”Lolitaexpressen”, på grund av den numera välkända aktiviteten med barnvåldtäkter och sextrafficking som pågått på ön under många år.

Epstein köpte ön 1998, samma år som Junkermann tog sin handelskurs i Monaco, och började utan bygglov bygga de absurt utformade konstruktionerna och husen på ön:

Junkermann har rest dit många gånger.

Bara under sin tid med Infront Sports and Media flög Junkermann med Jeffrey Epstein’s Lolitaexpress på tre dokumenterade resor.

Första gången var redan den 22 mars 2002, medan hon pluggade vid Harvard. Då flög hon med Jeffrey, Sean Koo och en tredje passangerare.

På hennes andra resa med Lolitaexpressen i augusti samma år flög hon ensam med Epstein från flygplatsen Le Bouget i Paris till Birmingham i England. Två dagar senare flög de samma väg tillbaka till Paris. Det är mycklet ovanligt att Epstein flyger runt med en enda medpassagerare.

Juden George Soros finansierade människorättsorganisationen Avaaz kampanjer mot FIFA-chefen Sepp Blatter.

Vidare är hennes finansiella framgångssaga inte isolerat till hennes företagande. Under ett okänt antal år har hon varit operativ aktör åt Israels underrättelsetjänst Mossad med placering i London.

Hon påträffades i dokumenten från advokatbyrån Mossack Fonseca i Panama,  rörande dåvarande FIFA-chefen Sepp Blatter och hans familjs korruptionsskandal inom fotbollsorganet FIFA.

Blatter fick sparken efter mycket buller och bång. Även FIFA:s vice ordförande, Jack Warner, föll i den skandalen.

Jeffrey Epstein, Ehud Barak och Nicole Junkermann
Det är genom kontakterna med Jeffrey Epstein och dennes samarbetspartner, den förre premiärministern i Israel, Ehud Barak, som hon numera ingår i Baraks teknologiföretag Carbyne911, ofta bara kallat Carbyne efter namnet på deras publika telefonapp.

Ehud Barak är inte ”bara” före detta premiärminister, han har också varit försvarsminister, personalchef för Israels försvarsmakt samt chef över militärens underrättelsetjänst.

Junkermann ser därmed ut att vara en något udda fågel i kvintetten som utgör Carbyne911. Förutom Barak ingår tre andra israeliska judar i företagets styrelse:

  • Brigadgeneral Pinchas Buchris har varit vice kommendörkapten för en elitstyrka inom IDF som utför särskilda operationer, och kommendörkapten för IDF:s digitala underrättelseenhet (IDF 8200 Cyber Intelligence Unit)
  • Amir Elichai har varit officer i den israeliska armén. Han har innehaft poster i olika elitstyrkor och i underrättelsetjänsten. Nu chef för Carbyne.
  • Alex Dizengof omnämns som mjukvaruarktiekt och algoritmutvecklare. Tidigare har han utvecklat maskininlärningsalgoritmer (populärt kallat artificiell intelligens) för robotar och mobila plattformar, samt säkerhetsmjukvara till åt regeringen och Israels premiärminister.

Styrelsen för Carbyne911 anser sitt företag vara en ”global ledare i säkerhetsteknologi för offentliga miljöer”.

Företaget Carbyne911 är en plattform för en lång rad tjänster. Tidigt i år lanserade Junkermann – förmodligen via anonyma hjälpredor – telefonappen Carbyne.

Enligt henne själv är appen en lättanvänd lösning som bland annat låter användare via sin telefon strömma pågående olycksfall direkt till larmcentraler och kombinerar platsuppgifter med ljud, bild och video.

Persondata kombineras med data från omgivande teknik, bland annat från parkerade ”smarta” bilar som finns i området.

Företaget vet precis var användaren är, även inomhus, med en meters felmarginal. Som många andra appar jobbar den i bakgrunden i telefonen även när den inte aktivt används.

Carbyne911 hävdar till och med att de samlar data från ”kalla” och avbrutna samtal.

Men att det israeliska företaget endast skulle använda sina produkter till civila och harmlösa tjänster, anser Vedmore vara en naiv tanke. Hela styrelsen runt Junkermann har alltid varit tunga namn inom den judiska staten.

Vedmore tror att Jeffrey Epstein rekryterade henne till Mossad när hon var inskriven på Harvard, 2002.

Pedofilbiskopar och bögprinsar
Epsteins pedofil-ö har alltid haft internationella gäster.

I England har det genom årtiondena förekommit flera pedofilskandaler inom det brittiska kungahuset och public servicebolaget BBC.

Flera pedofiler som innehaft höga tjänster har systematiskt skyddats av vänner på höga poster, bland andra Theresa May, som under sin tid som inrikesminister vägrade att tillåta en djuplodande undersökning av disc- och videojockeyn Jimmy Savile som skulle kunna ha lett till ett uppnystande av en del av ett internationellt traffickingnätverk.

Skandalen var stor när den judiske diplomaten, agenten och vicedirektören för MI6 Peter Hayman – dubbad till ”Sir” år 1971 för sina utomstående insatser inom diplomatin – avslöjades som pedofil med mångårig kriminell verksamhet.

Peter Hayman arbetade inom det Skottlandbaserade Paedophile Information Exchange (PIE), vilket var en pro-pedofil aktivistgrupp bildad 1974 och officiellt upplöst 1984.

Under dess verksamhetstid gick den samman med Paedophile Action for Liberation (ibland kallat Paedophile Awareness and Liberation).

Denna intresseorganisation verkade för övrigt samtidigt med Pedofila Arbetsgruppen (PAG) inom RFSL i Sverige, där den kände pedofilen Kjell Rindar ingick och så sent som 1999 öppet propagerade för att legalisera pedofili.

Pedofilbiskopen Peter Ball och bögprins Charles.

En av Peter Haymans framstående pedofilvänner i nätverket PIE var den avkragade biskopen Peter Ball som dog för exakt en månad sedan. Ball var också Prins Charles andlige rådgivare. Prins Charles själv pekas allt som oftast ut som både homosexuell och pedofil, främst av tabloidtidningarna.

År 2003 hamnade prinsen i en bögskandal när han av en svartsjuk man pekades ut som sexpartner till sin kammartjänare Michael Fawcett.

Klart är i alla fall att han var personlig vän med Ball och umgicks med honom privat, vilket också bevarad korrespondens visar. Han har också fått officiell kritik för att ha misslett och hindrat undersökningen av pedofilutredningarna mot Peter Ball.

Elaka tungor gör gällande att Diana Spencer som inför en miljard tv-tittare år 1981 gifte sig med prins Charles var mycket olycklig i sitt äktenskap på grund av att Charles var homosexuell.

Bortsett från det bedöms det att han var pressad att gifta sig med Diana fast han inte var förtjust i henne. Klart är i varje fall att hon snabbt distanserade sig från sin make och de separerade redan 1987. Separationen meddelades officiellt 1992.

Bögprins Charles och den exotismtörstande prinsessan Diana.

Med en åtrå för att rasblanda sig skaffade hon sig en pakistansk älskare, hjärt- och lungkirurgen Hasnat Ahmad Khan. Bara några månader före sin död 1997 hade hon skaffat sig en ny älskare, Dodi Fayed från Saudiarabien som bodde i London.

Fayed var brorson till den superrike saudiarabiske vapenhandlaren Adnan Khashoggi, som har visat sig ha haft täta kontakter med Jeffrey Epstein. Bland annat har de varit ägare till samma lyxjakt som misstänks ha använts i illegal verksamhet, till exempel vapensmuggling under Iran-Contrasaffären.

Än starkare pedofilrykten omgärdar Prins Charles bror, Prins Andrew.

Under tiden äktenskapet mellan Diana och Charles utvecklas till en tragedi gifte sig Prins Andrew 1986 med den ärtiga Sarah Ferguson som av skvallertidningarna och tabloiderna sågs som en frisk vind efter den alltid kyliga och tråkiga – men av folket ändå älskade – Diana.

Deras äktenskap blev dock ännu kortare än broderns och svägerskans, och de annonserade officiellt sin separation 1992, samma år som Diana och Charles meddelade sin.

År 2011 tvingades prins Andrew lämna sin prominenta position som särskild representant för brittisk handel när det framkom att Jeffrey Epstein försett honom med en 17-årig flicka, en av alla de – enligt brittisk lag – underåriga flickor som Epsteinkotteriet använde för att underhålla Epsteins vänner.

Journalisten Johnny Vedmore hävdar att Nicole Junkermann själv aldrig kan ha varit älskarinna åt Jeffrey Epstein eftersom hon är för gammal för hans barnåtrå, men det är naturligtvis bara spekulation.

Junkermann har förstås varit ung. Innan hon blev investerare jobbade hon i modellbranschen, en bransch som mer än någon annan laglig bransch i väst är förknippad med mycket unga flickor och pojkar, och med hela världen som arbetsfält.

Även under sin tid som modell var hon ung nog att kunna ha varit ”ihop” med gubben Epstein. Men det är spekulation, och i så fall måste Epstein känt henne länge eftersom hon år 2002 redan var 27 år ”gammal”.

Jeffrey Epstein med ung flickvän 2015, och en annan 2016.

Huruvida Junkermann varit sexobjekt åt Epstein kan tyckas vara en oviktig fråga men kvinnor har viktiga roller att spela i pedofil- och traffickingnätverken för de har lättare att ”göra sig vän” med nya flickor som ska dras in i verksamheten, vilket både noterats i Epsteins verksamhet och i den ökända företags- och sexkulten Nxivm.

Junkermann själv verkar ändå hela tiden ha varit en alltför tung spelare för att ägna sig åt fotarbetet att rekrytera nya väninnor åt Epstein och hans gäster. Oavsett hennes olika roller i Epsteins nätverk verkar globalt spionage och kapitalsamlande i olika former vara det allvarligaste.

Oroande karriärutveckling
Beträffande Junkermanns karriär i London har Johnny Vedmore följt hennes förehavanden noga:

Mot slutet av 2018 besannades mina värsta farhågor. Matt Hancock, parlamentsledamot för West Suffolk och statssekreterare för Hälso- och socialomsorgen i Storbritannien (NHS), valde in Nicole Junkermann som rådgivare i styrelsen för hälsoteknologi…

…Myndighetens officiella hemsida skriver att ”styrelsen kommer att titta på hur NHS kan använda teknologins potential och skapa en innovativ kultur med målet att förbättra utfallet för patienter och minska arbetsbelastningen för sjukvårdspersonal.”

De undviker att ange varför detta kräver [rekryteringen av] en riskkapitalist med kopplingar till israelisk underrättelsetjänst och som har varit inblandad i flera skandaler.

Förutom Junkermann själv ingår Parker Moss i samma NHS-styrelse. Han råkar vara handelschef på OKWIN som också råkar vara ett av alla företag som ingår i Junkermanns företagsportfölj.

OKWIN är ett nytt företag som ägnar sig åt maskininlärning – specialområdet för Carbyne911:s styrelsemedlem Alex Dizengof.

Vedmore gör bedömningen att till och med detta enda företag i Junkermanns portfölj ensamt utgör en alltför allvarlig risk beträffande NHS-personal och patienters data- och personuppgiftssäkerhet.

Om man söker efter artiklar och texter om Nicole Junkermann på Google, hittar man i princip bara hyllande och beundrande reportage om kvinnan som lyckats kombinera en finansiell kometkarriär, ett fördelaktigt giftermål och mammarollen.

Vedmore tror att Junkermann inte kommer att kunna hålla sin mer ljusskygga verksamhet helt hemlig särskilt länge till; inte om myndigheterna i USA tillåter att mer material om kretsen kring och över Jeffrey Epstein blir kända för allmänheten.

Hur mycket Clinton-fuffens tål världen?
Sedan har vi de kända men ännu inte offentligt redogjorda relationerna mellan Jeffrey Epstein och presidentparet Clinton. Bill Clinton är registrerad på 26 resor med Lolitaexpressen. Men det är från en enda pilots flyglogg. Om Epstein har haft många piloter som i så fall alla har var sin flyglogg kan Clinton ha rest till Little Saint James snart sagt hur många gånger som helst.

Epsteins tidigare mentor, juden Steven Hoffenberg, säger att Jeffreys kontakter med Clintons ”har förstört honom totalt”. Men oavsett vilken roll Clintons har i Epsteins liv är det förmodligen fel att skylla Epsteins brott på dem, och det kommer att bli än svårare att få dem uthängda och dömda för pedofilverksamhet och barntrafficking.

Under tiden har pedofilen och Trumps sändebud till Ryssland under 2016, libanesen George Nader – som samarbetade som vittne i Robert Muellers undersökning av (de falska) ryktena om att Ryssland skulle ha ”hackat” det amerikanska presidentvalet 2016 och placerat nuvarande president Donald Trump på posten – återkommit till USA efter att ha flytt landet.

Nader har flera barnpornografidomar och ett straff för pedofili bakom sig. Nu åtalas han igen, liksom Epstein utan frigivning mot borgen. Brotten denna gång är barnpornografi och barntrafficking, eftersom han tagit en 14-årig pojke från Tjeckien med sig till USA för att ha honom som sexleksak.

Ännu har inget framkommit som visar att Nader och Epstein är vänner eller är involverade tillsammans, men både Nader och Epstein känner Trump.

Även om pedofiljuden Jeffrey Epstein plockas ur operativ tjänst, kan man med historien som grund anta att personer över honom kommer att skyddas och verksamheten fortsätta. Och samtidigt som hans lilla pedofilö Little Saint James nu blivit känd i hela världen, återstår frågan vad han har sin stora ö till, Great Saint James, som han köpte 2016.

Enligt USA Today är den dubbelt så stora Great Saint James omtyckt för att man kan lägga an till dess hamn, ha det mysig och få sina pizzor levererade per båten The Pizza π.

Lokalbefolkningen är dock sur, för trots order om att stoppa arbetet genomför han illegala byggprojekt även på denna ö. Sedan Epstein blev världskändis som pedofil och agent flyr de flesta lokalortsbor i ögruppen alla nyfikna journalisters kameror och mikrofoner.

Vad som kommer att hända Nicole Junkermann är oklart. Men Mossad har en väldokumenterad förmåga att skydda sina egna.

Källor:
The Epstein Associate Nobody’s Talking About: The IDF-Linked Bond Girl Infiltrating the UK NHS
Wikipedia/Nicole Junkermann
Xing/Nicole Junkermann
Wikipedia/Matt Hancock
Twitter/DHSC
Youtube/Nicole Junkermann
Sepp Blatter: End of era for Fifa boss
Who’s to Blame for FIFA Arrests? Jews, ”of Course”
Can Jeffrey Epstein’s Harvard ‘Power Friends’ Get Him Out of Trouble—Again?
Are Bill & Hillary Clinton Involved with Child Trafficking?
”Sick crimes will go uninvestigated”: Fears of child sex abuse ”cover-up” as Theresa May rejects calls for super inquiry
Theresa May accused of cover-up over child abuse inquiry concerns
The Mirror: About Jimmy Savile
Jewish community and US “elites” do it too: Ex-MI6 chief Peter Hayman sexually abused boys
Wikipedia/Paedophile Information Exchange
Prince Charles, paedo bishop Peter Ball… and claims of a cover-up — but did he exploit Royal friendship?
Prince Charles asked for statement about paedophile bishop Peter Ball
Bishop perv dies: Paedophile bishop Peter Ball who was a close friend of Prince Charles dies aged 87
Känd pedofilledare invigde Pride
Separation of Charles and Diana announced
Princess Diana’s former lover Hasnat Khan reveals his struggle to come to terms with her death
Royal family worked to protect Prince Andrew in Jeffrey Epstein scandal, alleged victim’s attorney says
Prince Andrew: Father of the bride still remembered for friendship with billionaire pedophile Jeffrey Epstein
”Misguided” Prince Charles slammed by a child abuse inquiry for ‘misguided’ support of paedophile bishop Peter Ball
Youtube/Titus Frost: Grillstream Q Back on the Grid? Nader down.
Jeffrey Epstein’s Former Mentor Says His Bill Clinton Relationship ‘Destroyed’ Him
Mueller investigation witness George Nader indicted on sex trafficking charges
Youtube/SGT Report: Let’s talk about Epstein’s other island


  • Publicerad:
    2019-07-23 07:00