Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Greta Thunberg gripen i London

Återigen gripen vid klimataktion Blockerade ingång till konferens.

Motstånd mot ”utsläppskameror” i London

Gruppen bakom kallar sig Blade Runners Lovar att ta ner varje kamera ”oavsett vad som händer”.

Londons borgmästare uppfostrar underordnade i PK-retorik

”Män” och ”kvinnor” förklaras passé Alternativen ”människor” eller ”Londonbor” står till buds.

Kvinna knivhöggs i London då hon bar t-shirt med Charlie Hebdo-motiv

UTRIKES. En kvinna blev under söndagen attackerad av en man i Hyde Park, London. Motivet kan vara politiskt då kvinnan bar en t-shirt med texten ”Charlie Hebdo”.

Svarta rökmoln fyllde himlen efter storbrand i London

STORBRITANNIEN. Hundratals personer fick evakueras efter en storbrand vid Elephant & Castle station i södra London igår eftermiddag. Branden tros ha startat i en bilverkstad i närheten av tågstationen.  

Protester mot coronarestriktioner i London – minst 60 arresterade

STORBRITANIEN. Stora folkmassor protesterade under lördagen mot coronarestriktioner i London. Polisen varnade om att alla som samlas riskerade att drabbas av ”åtgärder”. Minst 60 personer har gripits under dagen för brott mot coronarestriktionerna.

Stora protester mot coronaregler i London

LONDON. I en stor protest mot den nya ordning som vuxit fram i spåren av coronapandemin samlades i lördags tiotusentals människor på Trafalgar Square i London.

Borgmästaren Sadiq Khan utlovar kulturrevolution i London

ANTIVIT PROPAGANDA. Londons pakistanske borgmästare Sadiq Khan utlovar nu en kulturrevolution i staden. Historiska ”olämpliga” minnesmärken ska rensas bort medan nya som hyllar etniska minoriteter och sexuella avvikelser ska tillkomma.

IT-konsult i London utsatt för knivattack – hyllar Nordiska motståndsrörelsen

INTERVJU. En dramatisk strid över en kniv i ett kök i London. En IT-konsult tackar Nordiska motståndsrörelsen för att ha gått oskadd ur denna. Han vill nu dela med sig av sina tankar, bland annat kring vikten av att odla rätt mentalitet och hur det kom sig att han blev nationalsocialist.

Knivbrottsepidemi i Storbritannien – två knivhuggna på tunnelbanestation

UTRIKES. Storbritannien upplever just nu vad som närmast kan beskrivas som en regelrätt knivbrotts-epidemi med över 100 dödade bara i år. Häromkvällen knivhöggs två unga män i en dubbelattack vid en tunnelbanestation i London.

Jeffrey Epsteins och Ehud Baraks agent Nicole Junkermann – finanskvinna med rätt att styra

UTRIKES. Den åtalade pedofilen Jeffrey Epstein har ett omfattande nätverk som sträcker sig till Israels försvarsmakt och till eliten i London. Möt finanskvinnan och Mossadagenten Nicole Junkermann, rådgivare åt Brittiska hälsomyndigheten.

“Svensk” kvinna greps vid brittisk flygplats för terrorbrott – har nu släppts

STORBRITANNIEN. En 40-årig kvinna som i media beskrivs som ”svensk” greps på torsdagen vid flygplatsen Gatwick i London, misstänkt för någon typ av terrorförberedelse. Nu bekräftar dock brittiska myndigheter och svenska UD att hon släppts.

Forskare bekräftar: Juden Aaron Kosminski var Jack the Ripper

BROTT. Efter att DNA pekat ut den judiske barberaren Aaron Kosminski som Jack Uppskäraren 2014 följde en massiv propagandakampanj för att misskreditera fynden. Nu har dock forskare bekräftat att DNA-fynden de facto pekar ut Kosminski som tidernas mest ökände seriemördare.

FILM: Rasfrämlingar går in i affär — tar vad de vill ha

MÅNGKULTUREN. Migranter i London går in och tar saker de vill ge sig själva och sina bekanta i nyårspresenter.

London ger upp kampen mot 1/3 av brottsligheten

BROTTSBEKÄMPNING. Under det mångkulturella Londons ledning av den rasfrämmande Sadiq Khan prioriteras yttrandefrihetsbrott- Men en tredjedel av alla anmälda riktiga brott begravs systematiskt.

Trumps motståndare får demonstrationstillstånd i London – sympatisörerna nekas samtidigt

MÅNGKULTUREN. Den nya rasfrämmande eliten i Storbritannien visar allt oftare sitt förakt för demokrati. Londons muslimske borgmästare Sadiq Khan har förbjudit demonstrationer till stöd för den amerikanske presidenten, samtidigt som han tillåter och ger sitt stöd åt demonstrationer som protesterar mot Trumps besök.

Antalet våldtäkter i London steg med 20 procent på ett år – polisen förstår inte orsaken

UTRIKES. Storbritanniens huvudstad London har sett en ökning på 20 procent i antalet våldtäkter under 2017. Polisen säger att de inte förstår varför.

En person gripen efter bombdåd i London

STORBRITANNIEN. Londonpolisen uppger att man har gripit en 18-årig man som misstänks för inblandning i bombdådet som ägde rum under fredagsmorgonen.

BNP vill ta bort Mandela-staty i London

STORBRITANNIEN. British National Party (BNP) vill avlägsna statyn av terroristen Nelson Mandela som står placerad i parken utanför parlamentet i London.

Fyra personer har dödats efter terrordåd i London (Uppdaterad)

TERRORDÅD. En man har kört över flera personer på Westminster Bridge i London och sedan försökt ta sig in i parlamentsbyggnaden. Minst fyra personer har avlidit till följd av sina skador.

Tusentals islamister protesterade i London

LONDON. En gata utanför den tomma syriska ambassaden vid Belgrave Square i London fylldes under tisdagen med demonstranter och muslimska ledare som kräver ett islamskt kalifat i Syrien.

“Black lives matter”- anhängare gripna i Storbritannien

STORBRITANNIEN. Anhängare till organisationen “Black lives matter” greps efter att ha genomfört aktioner på flera håll runt om i Storbritannien.

London rekryterar 1 500 tungt beväpnade poliser

LONDON. För att kunna säkra upp Londons gator och förhindra nya terrorbrott ska nu London rekrytera 1 500 tungt beväpnade poliser. Poliserna kommer att patrullera gatorna dygnet runt och reaktionerna från allmänheten är mestadels positiva till nyheten.

En död i knivattack i London

UTRIKES. En knivman gick till attack i centrala London gick sent i går kväll och dödade en kvinna och skadade flera andra. Polisen utesluter inte att mannen ska ha kopplingar till terrorism.

Vänsterextremister demonstrerar mot Storbritanniens utträde ur EU

STORBRITANNIEN. Vänsterextremister, däribland AFA London protesterade under lördagen mot Storbritanniens utträde ur EU.

London får muslimsk borgmästare

LONDON. Under torsdagen har det hållits borgmästarval i London och pakistaniern och Labour-kandidaten Sadiq Khan har tagit hem omröstningen och blir därmed den förste muslimen att bli borgmästare i en större europeisk stad.

Svart mekaniker i London döms till 15 års fängelse för våldtäkt och rån

LONDON. En svart Londonbo blev i måndags dömd till 15 års fängelse för en brutal attack på en 29-årig kvinna.

Gränskontrollerna kan utökas till två års tid

EU. Enligt EU:s nuvarande regler får ett medlemsland inte använda sig av gränskontroller i mer än sex månaders tid. Nu verkar det som att den tiden kan förlängas upp till två år.

Alzheimers sjukdom smittar?

VETENSKAP. Forskare vid det brittiska universitetet University College i London hävdar att sjukdomen Alzheimers kan smitta från människa till människa. Resultatet kom man fram till efter att man obducerade åtta britter.

Kan läsk leda till hjärtstopp?

HÄLSA. Enligt en ny studie framtagen av forskare från Fukuoka-universitetet i Japan finns det ett samband mellan kolsyrade läskedrycker och risken för hjärtstopp.

Filmstjärna menar att London inte längre är en engelsk stad

LONDON. Den brittiske filmstjärnan Terence Stamp menar att engelska nu är ett främmande språk i London och att han känner sig som en främling i sitt eget land.

Mamma högg ihjäl pedofil

LONDON. En småbarnsmamma fick reda på att hennes granne var pedofil. Då tog hon en kniv och högg ihjäl honom med åtta hugg.